Celebrity

27. prosince 2022 12:17

Eliška Reiglová

Andrea Verešová se pochlubila rodinkou. Dcera Vanessa je jí čím dál víc podobná

Modelka Andrea Verešová (42) si doma vytvořila vánoční atmosféru takovou, jak se sluší a patří. U nazdobeného stromečku se sešla se svými nejbližšími a nezapomněla tento moment zaznamenat. Z fotografie je patrné, že její dcera Vanessa (15) jde mamince víc a víc do podoby. Stejně jako Andrea by mohla být modelkou, ale takové ambice nemá.

Slovenská modelka Andrea Verešová má se svým manželem, podnikatelem Danielem Volopichem, dvě děti. Patnáctiletá dcera Vanessa už roste v mladou dámu a podobu s maminkou rozhodně nezapře, nicméně raději než na přehlídkových molech se prohání na sněhu.

Zima je pro Vanessu Volopichovou obdobím největšího vyžití. Zasněžené svahy jsou místem, kde se cítí jako doma, ale během svátků dává pochopitelně přednost klidným a pohodovým chvílím po boku svých nejbližších.

Na nejnovější vánoční fotce se dcera Andrey Verešové oblékla do krátkých černých šatů s třpytivými prvky. V nich vynikla její vysportovaná postava. Modelka vede své děti k aktivnímu životnímu stylu a přesně ten si její dcera skutečně zamilovala.

Takhle pózovaly děti Andrey Verešové před sedmi lety (2015):

Hrdá maminka

Andrea Verešová je na svou dceru pyšná, Vanessa se totiž může pyšnit medailemi, které získává díky snowboardingu. Zároveň se o ni ale bojí. „Pořád říká, že má hrozný strach a úplně nechce, abych to dělala. Ale já se snažím být opatrná a mírnit to,“ prozradila dcera modelky webu eXtra.cz.

Stejně jako je Verešová pyšná na dceru, je dcera pyšná na ni. „I ve škole mi trochu závidí, ale já si toho nevšímám a nevadí mi to. Chci, aby byla máma ta hlavní hvězda,“ dodala Vanessa Volopichová.

Sdílejte článek
Štítky Vánoce snowboarding modeling Andrea Verešová Daniel Volopich Vanessa Volopichová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.