Celebrity

18. února 2024 11:30

Anna Tejklová

Módní alarm z Česko-Slovenského plesu 2024: Nevkus i pár světlých momentů

Letošní Česko-Slovenský ples přinesl to, co vždycky. Nějaká módní zděšení, ale i světlé chvilky zdejších celebrit a „polobrit“. Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

Ručníkový vzor na šatech

Dáma, která doprovázela Felixe Slováčka, měla šaty, které mají levně působící vzor i střih, který mi připomíná ručníky z tržnice.

Neladící etno náušnice a pokus o eleganci s vysokými rukavičkami celku nepomohly. Přitom paní je hezká a štíhlá a jistě by mohla vypadat perfektně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Agáta Hanychová prodává dary od Soukupa za miliony

Dvě nevěsty

Tyto dvě ženy přišly oděny jako nevěsty, co více k tomu dodat.

Dýňové nepůvabné šaty zachránila hezká postava nositelky

Tato dáma má hezkou postavu a ta jí zachránila od půvab nepřidávajícího střihu a materiálu šatů, které by myslím z 95 % žen udělaly v krajce umořenou dýni. Nechápu zakončení šatů, kdy vepředu jsou zbytečně odhaleny celé boty a pak je prudce zaříznutá vlečka, na které žena stojí...

Herečka Maurerová se stylizovala do 30. let

Paní Maurerová zvolila do detailu stylizovaný vzhled dámy ze 30. let, který je jistě elegantní, ale množství černé jí zbytečně přidává léta. Osobně bych jí dala vysoké bílé rukavičky místo černých a perly místo těžkého černého náhrdelníku.

Minimalistická elegance modelky Laškové

Jeden z mála elegantních čistých modelů. Některým ženám minimalismus velmi sluší a modelka Gabriela Lašková je ten případ. Působí jemně a důstojně a na to, že mají šaty tělový odstín, jí opticky nepožírají tolik, jako bych čekala, že se to bude dít. Šaty jsou dobře zvoleny i vzhledem k těhotenství.

Sisa Sklovská jako italská diva

Paní Sise Sklovské bych dala jen jednodušší hladké psaníčko, jinak se jí model moc povedl, v šatech tohoto typu vynikla její udržovaná postava. Robustní stříbrné šperky a výčes se skvěle hodí k celkovému třpytivému stylu italské filmové hvězdy.

Další svatební šaty

Tato dáma oblékla svatebně působící šaty, jejichž vršek významně připomíná luxusní spodní prádlo. Žena i šaty jsou krásné, na klasický ples je to ale trochu moc odhalený a „prádlově“ vyznívající model.

Andrea Verešová zachraňovala úroveň

Modelka Andrea Verešová v oblasti módy nezklame. Velmi pěkné šaty v módním zeleném odstínu vkusně doplnila stříbrnými šperky a klasickým výčesem. Za mě asi nejlepší ze zveřejněných fotek návštěvníků.

Martina Dejdarová v překombinovaném modelu

Paní Dejdarová vypadá sama o sobě výborně, mnoho výrazných prvků na šatech od ní ale zbytečně odvádělo pozornost a navzájem se tloukly. Už sama černobílá kombinace je tvrdě kontrastní a střih a materiál šatů též. Obří květina se pere s tlustým bílým pásem. Dala bych jedno nebo druhé. Psaníčko by se skvěle hodilo k pásku, ke květině ale už tolik ne, každý prvek má jiný vzor a strukturu.

Bára Nesvadbová v „Marilyn Monroe“ stylu

Spisovatelka Bára Nesvadbová se oblékat umí a jako jedna z mála zdejších žen má svůj stabilní módní styl, kterého se drží. Tomuto modelu není co vytknout, je to nadčasová ženská klasika. Bára nezapomíná na červenou rtěnku a sladěné nehty, které jsou k tomuto Marilyn stylu nezbytné.

Brzobohatý jako včelka Mája

Chápu, že záměr je zřejmě nějaký humor a ty brýle jako z Ptákovin mají být jakože extravagantní a módní, ale nemůžu si pomoci, že mi v nich pan Brzobohatý extrémně připomíná včelku Máju a je to zase celé takové české. Jeho partnerce to sluší, celku by ale prospělo o něco menší psaníčko.

Podívejte se na rozhovor s Annou Tejklovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.