Nejkrásnější páry Česko-Slovenského plesu. Zářila Verešová, Rosická i Vémola

Andrea Verešová o manželství

Na letošní jubilejní 10. ročník Česko-Slovenského plesu dorazila řada slavných párů. Okouzlující byli například manželé Vémolovi, Rosičtí a mnoho dalších. Čeho si na svém choti nejvíce váží modelka Andrea Verešová a jaká je podle ní ta hlavní esence dlouhotrvajícího a šťastného vztahu?

Česko-Slovenský ples patří mezi nejvýznamnější společenské události u nás. Jako vždy se tento galavečer konal v nádherných secesních prostorách pražského Obecního domu. Všichni hosté museli dodržet předepsaný dress code, který byl označen jako black tie / white tie. Dámy měly obléct dlouhé večerní společenské šaty a pánové smoking. Unikátní akci si nenechala ujít řada slavných manželských párů. Jak hodnotili atmosféru a svůj vztah k tanci či partnerům?

Andrea Verešová a Daniel Volopich

Modelka Andrea Verešová dorazila v doprovodu svého manžela Daniela Volopicha, se kterým má dvě děti. Slovenská diva byla jako vždy ozdobou plesu. „Miluju tady tu uvolněnost i to, že se tu potkáme Češi a Slováci a můžeme oslavovat společné soužití a dobré vztahy,“ okomentovala pro web Prima Ženy atmosféru plesu Verešová. Do společnosti vyráží ráda, přednost už ale dává raději domácímu prostředí. „Čím jsem starší, jsem už radši doma, přiznávám. O to je mi to ale vzácnější a o to víc si užívám, když už někam vyrazíme,“ přiznala kráska.

Mohlo by vás zajímat: Plesová sezona je v plném proudu. Dodržujte dress code a zapomeňte na šaty po kotníky

Na svého muže nedá dopustit, i když přiznala, že ne vždy je vše zalité sluncem. A co je podle ní ta hlavní esence dlouhotrvajícího a šťastného vztahu? „Porozumění a schopnost zamilovat se vždy vícekrát do té samé osoby. Vidět to lepší, to pozitivnější a dokázat být vděčný i za malé okamžiky,“ prozradila Verešová.

Tomáš Rosický a Radka Rosická

Modelka a moderátorka Radka Rosická zvolila krásnou červenou róbu, kterou doplnila výraznými šperky. Na ples dorazila spolu s manželem, fotbalistou Tomášem Rosickým, a moc jim to spolu slušelo. „Česko-Slovenský ples je vždycky zárukou zábavy. My už jsme tu potřetí, tak se moc těším,“ svěřila se Rosická v rozhovoru pro web Prima Ženy. A jak je na tom se vztahem k tanci? „Tančím ráda, ale uvidíme, jestli na to bude dneska prostor. Můj muž tančí také rád, ale raději někde v soukromí, ne na veřejnosti,“ upřesnila s úsměvem maminka syna Tomáše.

Karolína Mališová s přítelem Jakubem

Modelka Karolína Mališová dorazila na ples se svým dlouholetým přítelem Jakubem. A co u muže shledává jako jednu z nejdůležitějších vlastností? „Pro mě je nejdůležitější, aby mě uměl rozesmát a aby byl charismatický a chytrý. To všechno, co si přeju, už mám. Ale když bych popisovala svého partnera, je krásný, sportuje, ale to nejdůležitější jsou charismatické vlastnosti,“ popsala zamilovaně Mališová redakci webu Prima Ženy.

Čtěte také: Ples jako Brno ovládly dekolty v korzetech a nečekané doprovody. Kuchařová přišla s učitelem

Na plese samozřejmě nechyběla ani řada dalších osobností, jako například slovenská zpěvačka Sisa Sklovská s manželem, dále herečka Denisa Pfauserová s partnerem, herec Marek Němec, kterého mohou diváci znát například ze seriálu ZOO, vyvedl svou přítelkyni a zápasník Karlos Vémola dorazil v doprovodu manželky Lely. Na výběr těch nejzajímavějších dvojic se můžete podívat v naší galerii na začátku článku.

Podívejte se, jak to slušelo ostatním hostům na Česko-Slovenském plese:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.