Nejkrásnější páry Česko-Slovenského plesu. Zářila Verešová, Rosická i Vémola

Andrea Verešová o manželství

Na letošní jubilejní 10. ročník Česko-Slovenského plesu dorazila řada slavných párů. Okouzlující byli například manželé Vémolovi, Rosičtí a mnoho dalších. Čeho si na svém choti nejvíce váží modelka Andrea Verešová a jaká je podle ní ta hlavní esence dlouhotrvajícího a šťastného vztahu?

Česko-Slovenský ples patří mezi nejvýznamnější společenské události u nás. Jako vždy se tento galavečer konal v nádherných secesních prostorách pražského Obecního domu. Všichni hosté museli dodržet předepsaný dress code, který byl označen jako black tie / white tie. Dámy měly obléct dlouhé večerní společenské šaty a pánové smoking. Unikátní akci si nenechala ujít řada slavných manželských párů. Jak hodnotili atmosféru a svůj vztah k tanci či partnerům?

Andrea Verešová a Daniel Volopich

Modelka Andrea Verešová dorazila v doprovodu svého manžela Daniela Volopicha, se kterým má dvě děti. Slovenská diva byla jako vždy ozdobou plesu. „Miluju tady tu uvolněnost i to, že se tu potkáme Češi a Slováci a můžeme oslavovat společné soužití a dobré vztahy,“ okomentovala pro web Prima Ženy atmosféru plesu Verešová. Do společnosti vyráží ráda, přednost už ale dává raději domácímu prostředí. „Čím jsem starší, jsem už radši doma, přiznávám. O to je mi to ale vzácnější a o to víc si užívám, když už někam vyrazíme,“ přiznala kráska.

Mohlo by vás zajímat: Plesová sezona je v plném proudu. Dodržujte dress code a zapomeňte na šaty po kotníky

Na svého muže nedá dopustit, i když přiznala, že ne vždy je vše zalité sluncem. A co je podle ní ta hlavní esence dlouhotrvajícího a šťastného vztahu? „Porozumění a schopnost zamilovat se vždy vícekrát do té samé osoby. Vidět to lepší, to pozitivnější a dokázat být vděčný i za malé okamžiky,“ prozradila Verešová.

Tomáš Rosický a Radka Rosická

Modelka a moderátorka Radka Rosická zvolila krásnou červenou róbu, kterou doplnila výraznými šperky. Na ples dorazila spolu s manželem, fotbalistou Tomášem Rosickým, a moc jim to spolu slušelo. „Česko-Slovenský ples je vždycky zárukou zábavy. My už jsme tu potřetí, tak se moc těším,“ svěřila se Rosická v rozhovoru pro web Prima Ženy. A jak je na tom se vztahem k tanci? „Tančím ráda, ale uvidíme, jestli na to bude dneska prostor. Můj muž tančí také rád, ale raději někde v soukromí, ne na veřejnosti,“ upřesnila s úsměvem maminka syna Tomáše.

Karolína Mališová s přítelem Jakubem

Modelka Karolína Mališová dorazila na ples se svým dlouholetým přítelem Jakubem. A co u muže shledává jako jednu z nejdůležitějších vlastností? „Pro mě je nejdůležitější, aby mě uměl rozesmát a aby byl charismatický a chytrý. To všechno, co si přeju, už mám. Ale když bych popisovala svého partnera, je krásný, sportuje, ale to nejdůležitější jsou charismatické vlastnosti,“ popsala zamilovaně Mališová redakci webu Prima Ženy.

Čtěte také: Ples jako Brno ovládly dekolty v korzetech a nečekané doprovody. Kuchařová přišla s učitelem

Na plese samozřejmě nechyběla ani řada dalších osobností, jako například slovenská zpěvačka Sisa Sklovská s manželem, dále herečka Denisa Pfauserová s partnerem, herec Marek Němec, kterého mohou diváci znát například ze seriálu ZOO, vyvedl svou přítelkyni a zápasník Karlos Vémola dorazil v doprovodu manželky Lely. Na výběr těch nejzajímavějších dvojic se můžete podívat v naší galerii na začátku článku.

Podívejte se, jak to slušelo ostatním hostům na Česko-Slovenském plese:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.