Andrea Verešová promluvila o výchově dospívajících dětí. Jsem přející matka, říká

Andrea Verešová v Show Jana Krause

Andrea Verešová patří mezi nejhezčí ženy v česko-slovenském showbyznysu. Kromě modelingu se nově věnuje herectví a především je maminkou dvou dospívajících dětí. Co všechno na sebe prozradila v oblíbené talkshow?

Andrea Verešová o práci nouzi nemá. Slovenská diva vypadá, že objevila stroj času, na její kráse se totiž s přibývajícím věkem naprosto nic nemění. V poslední době s rodinou často cestuje po světě, nezanedbává však ani práci. Dokonce si i zahrála v pokračování kultovní pohádky Perinbaba od režiséra Juraje Jakubiska, který už se ovšem premiéry snímku v roce 2023 nedožil.

Modelka v pořadu Show Jana Krause zmínila, že se nejednalo o její první roli. „Už jsem měla nějaké menší role i v seriálech, ale tohle je moje první pohádka,“ prohlásila s úsměvem Andrea, která ve filmové pohádce Perinbaba ztvárnila roli kněžny, čímž si splnila svůj dávný sen. „Na Slovensku je Perinbaba velmi oblíbená a tradiční vánoční pohádka – asi jako Tři oříšky pro Popelku v Česku,“ dodala rodačka ze Žiliny, která však žije se svojí rodinou už řadu let v Česku, a to nedaleko Plzně, odkud pochází její manžel.

Obě děti vynikají ve snowboardingu

Za svou láskou se Andrea přestěhovala do Česka. „Manžel má velkou advokátní kancelář v Plzni, takže to má z Přeštic, kde žijeme, blízko a já jsem se přizpůsobila,“ vysvětlila dvojnásobná maminka v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat ve středu od 21:40 na Primě. S mužem vychovávají šestnáctiletou dceru a čtrnáctiletého syna, kteří se věnují snowboardingu.

Čtěte také: Maminka Andrey Verešové má rakovinu. Najednou se jí udělalo špatně, líčí modelka

Kromě toho jsou už ale také ve věku, kdy mají přirozenou potřebu sbližovat se se svými vrstevníky. A Andree připadá, že to mají těžší. „Od doby covidu je trend, že se všechno řeší od počítače a telefonu,“ prohlásila a na svého syna prozradila, že se mu ani nechce chodit ven, a tak ho přemlouvá, aby svoji kamarádku pozval aspoň domů na kakao.

„Jsem přející matka a jsem velmi šťastná, když jsou i děti šťastné,“ dodala třiačtyřicetiletá Miss Slovenska. Zavzpomínala také na situaci, kdy synovi přišla dámská návštěva a ona je zastihla, jak její potomek se sluchátky na hlavě hrál počítačovou hru a jeho kamarádka mezitím seděla na posteli a fandila mu. „Snažila jsem se mu vysvětlit, že takto to nefunguje, že to není tak, že by holky bavilo sledovat kluky, jak hrají,“ popsala Andrea rodinnou komunikaci. „Ale on mi vysvětlil, že je to jako sportovní zápas. Řekl: ‚Mami, ani ty nehraješ fotbal, ale baví tě se na něj dívat.‘ Tedy já moc fotbal v televizi nesleduju, ale pochopila jsem jejich pohled na věc. Každopádně takhle to s děvčaty nefunguje,“ vysvětlila kráska.

Mohlo by vás zajímat: Andrea Verešová se pochlubila rodinkou. Dcera Vanessa je jí čím dál víc podobná

Své dceři s ničím neradí, ale už se jí prý párkrát vyptávala, jestli někoho nemá nebo jestli nechce někoho pozvat domů. „A ona se na mě vždycky tak ošklivě podívala a vykulila oči,“ popsala humorné chvilky, při nichž se snaží komunikovat se svou dospívající dcerou. „Víte, mám pocit – i když to zní jako klišé – že pro nás matky děti zůstanou až do šedesáti dětičkami. Vždy to pro mě budou moji mazlíčci a moje malé děti,“ uzavřela Verešová.

Andrea Verešová vynesla na karlovarský filmový festival honosné šperky od manžela:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.