Celebrity

24. června 2023 18:46

Tomáš Durčák

Sagvan Tofi řeší začínající pubertu dcery: Připomíná mi mě, geny se nezapřou

Sagvan Tofi si zlomil o Jana Kollera ruku

Herec a zpěvák Sagvan Tofi (58) platí už nějaký ten pátek za jednoho z největších bohémů. Dnes už se místo flámování věnuje spíš psaní veleúspěšných muzikálů, ale za to jej zřejmě čeká divočejší období s jeho dcerou Satine (13). Jak totiž přiznal, je už v pubertě a zatím vše nasvědčuje tomu, že se potatila.

Sagvan nicméně patří k těm celebritám, které o své divočejší a nelehké minulosti nemají žádný problém otevřeně mluvit. Že byl dřív bouřlivákem a ve velkém hazardoval nejen kariérně, ale i v rámci regulérního sázení, potvrdil i ve svém posledním rozhovoru. Zároveň se svěřil o svých nových problémech, které mu přinese rychle dospívající dcera, na kterou už leze puberta.

„Můj celý život je hazard. Nebo byl. Ještě před pár lety. Teď se to ale srovnalo, protože mám rodinu a zodpovědnost,“ přiznal pro eXtra.cz Sagvan s tím, že už opravdu dospěl. „Každý v sobě podle mě máme soutěživost, chuť něco risknout, vyhrát. Dřív jsem do kasina chodil a měl jsem velké výkyvy. Byly časy, kdy jsem hodně vyhrával, ale také prohrával a neměl ani na polívku. To už je ale hodně dávno,“ zavzpomínal na svou divokou minulost úspěšný muzikálový producent, mezi jehož největší hity patří například Děti ráje.

Zatímco sám sebe už má tedy Sagvan pod kontrolou, nyní ho dost možná čeká ještě náročnější úloha – ukočírovat svou dceru, která prý po tatínkovi zdědila víc, než by si sám přál. „Teď dosáhla věku, kdy mi připomíná mě, takže jí nemůžu nadávat, tak jí zkouším domlouvat. Snažím se ji tolerovat, protože vidím sebe. Geny se holt nezapřou,“ popsal Tofi svou třináctiletou dceru Satine, kterou má s dlouholetou partnerkou Alenou.

Sagvan je dle svých slov nejvíc nervózní z toho, že kolem jeho milované princezny už začínají kroužit první nápadníci. „Dceři se zapalují lýtka. Je jí třináct. Občas mám pocit, že si na mobilu píše s kluky. Snažil jsem se, aby sportovala a hrála divadlo. Podle mě by měla mít dobrou průpravu ve škole, hodně sportovat a mít ráda jenom tatínka,“ zažertoval Sagvan, který následně prozradil, jakým je dle svého názoru otcem.

„Jsem svědomitý otec. Snažím se, aby na mě byla hrdá. Aby si myslela, že je táta fajn člověk, že jsem byl poctivý a že za mnou něco je,“ prohlásil očividně umírněný bouřlivák a s mírnými obavami dodal: „Je výhoda, že se narodila v době, kdy jsem ty výstřelky měl za sebou. Jednou jí to budu vyprávět, i když nemusím. Ona se do toho věku dostane taky. A protože je po mně, tak to bude masakr.“

Sagvan Tofi sice už příští rok oslaví šedesátku, ale na svůj věk nevypadá. Za čím už však zřejmě ve svém životě udělal definitivní tečku, jsou myšlenky na ženění. „Partnerku mám, ale to ničemu nebrání. Já si myslím, že lidi mohou být spolu, aniž by se brali. Vztah by měl být takový, jak se domluví,“ naznačil Sagvan, na čem se s partnerkou Alenou zatím domluvili.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.