Celebrity

18. března 2023 19:15

Eliška Reiglová

Milostný život Sagvana Tofiho. S jakou kráskou se o něj málem poprala Krainová?

Bodyguardi (1) - Záložní hvězda

Sagvan Tofi (57) je nejen herec, ale také známý milovník krásných žen. Aktuálně je už několik let ve vztahu s matkou své dcery Alenou Zdárskou, v minulosti byl ale pořádným proutníkem. Dvě slavné krásky se o něj dokonce málem popraly.

Pozornosti žen si Sagvan Tofi v 80. letech užíval v pořádných dávkách. Byl idolem své doby, a kdyby chtěl, na každém prstu by měl dívek alespoň dvacet. Z fanynek si dokázal vybírat, žádná z nich si ale nemohla být jistá, co po noci s ním přijde.

„Dokonce se mi stalo, že jsem si začal románek, ale zakrátko jsem tu holku vůbec nemohl poznat, protože jsem si ji prostě nezapamatoval. Teď už to mám samozřejmě hozené jinak,“ zasmál se Sagvan Tofi, který momentálně baví diváky streamovací služby prima+ v seriálu Bodyguardi, v pořadu Intim Night.

Čtěte také: Slavné milenky Sagvana Tofiho odhaleny. Proč mu Kateřina Brožová nemůže přijít na jméno?

Největší milostný skandál Sagvana Tofiho pochopitelně souvisel s nevěrou. České modelce Simoně Krainové (50) zahýbal se slovenskou zpěvačkou Darou Rolins (50), kdo ale před lety očekával kočičí boj o snědého mládence, byl zklamaný.

Ze rvačky sešlo

Když Krainová přišla Tofimu na nevěru, byla s ním zasnoubená. Brzy nato už její prsteníček nic nezdobilo a z plánování svatby sešlo. Namísto toho byla odhodlaná si s milenkou svého bývalého vyřídit účty.

Čtěte také: Podle Sagvana Tofiho jsou ženy to nejhezčí na světě. Vztah s tou nejdůležitější herec tajil

Dara Rolins se s českou modelkou sešla, k očekávané rvačce však nedošlo a obě dámy si vše vyříkaly v poklidu. Ačkoliv z nich kvůli muži mohly být nepřítelkyně na život a na smrt, naopak se spřátelily a začaly si dokonce užívat i společné večírky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.