Celebrity

12. března 2024 11:45

Eliška Reiglová

Nela Slováková se pustila do Hanychové s Myslivcovou. Paní na desátou a zlatokopka, řekla

Relativně tichý, zato dlouhodobý konflikt mezi influencerkami Nelou Slovákovou (34), Dominikou Myslivcovou (29) a Agátou Hanychovou (38) pomalu graduje. Brněnská podnikatelka se na sociálních sítích k oběma vyjádřila poté, co byla dotázána na to, co si myslí o nové kosmetické řadě jedné z nich. Vysvětlila, proč je nemá ráda, a když o nich mluvila, servítky si rozhodně nebrala.

Nela Slováková nejde pro kritiku ostatních daleko, o to víc, když se jedná o dvě její úhlavní sokyně. Těmi není nikdo jiný než Dominika Myslivcová a Agáta Hanychová, s nimiž se dlouhodobě nesnese. Do první jmenované se naposledy pustila před měsícem po Česko-Slovenském plesu, kdy komentovala její reálný vzhled ve srovnání s fotkami na Instagramu.

Novou příležitost k rýpnutí dostala Slováková nyní, kdy vyzvala fanoušky, aby jí na sociálních sítích pokládali dotazy, na které bude odpovídat. Jeden z nich se týkal Hanychové a její nové kosmetické značky, kterou hodlá brzy vypustit do světa. Produkty jako takové ale blond podnikatelka a vítězka reality show Hotel Paradise vůbec nezmínila.

Čtěte také: „Slaboch“ Perry se utopil opilý. Nevím, zda je mi to líto, uvedla Slováková a spustila bouři

„Jsou dvě ženy v českém showbyznysu, které opravdu nejsou po mé chuti a ke kterým vždy budu mít proslov. Prosím, pamatujte si to. Tyhle ženy, nebo tyhle děvy, dívky, rádoby podnikatelky... prostě tyhle ženy, nechme to u toho, nebuďme zlí, i když já, co se týká těchhle dvou budu zlá. Ale není to tak, že bych byla zlá dobrovolně,“ řekla Nela Slováková ve stories, které po 24 hodinách mizí.

Starej se o děcko

„Vždycky, pokaždé, na každém živém vysílání tahle paní, já nevím, jestli je to paní, nebo co to je... paní na desátou, Agáta. Vždycky si mě brala do pusy. Neustále měla pocit, že co ty moje prášky, že Slováková dělá eskort, přece nevzala na byt z prášků, přece si nekupuje kabelky z prášků... Ať měla živé vysílání s kýmkoliv, vždycky jsem předmětem byla já,“ odvyprávěla naštvaně influencerka.

Situace podle Slovákové vyeskalovala natolik, že jí nezbývalo nic jiného než Agátu Hanychovou kontaktovat a říct jí, aby ji nadále neřešila. Sama o sobě tvrdí, že má spořádaný život, a proto nechápe, proč někdo má zapotřebí ji řešit. Když ale hovoří o Agátě, servítky si ani v nejmenším nebere.

„Nikdy v životě bych ji dobrovolně nesledovala a dobrovolně ji nesleduju, protože ji mám všude zablokovanou nebo ona mě. Ale pokaždé jste mi to posílali vy, že o mně zase mluví. Dokonce jsem jí už jednou psala: ‚Ty, Agáto, starej se o malé děcko, máš tam tu Rozárku malou, proč proboha se potřebuješ pořád bavit o mně? Neustále mě urážet.‘ Já každý den vstanu v pět, v šest jdu do fitka, do práce, prostě vidíte ten můj život, tak proč si mě tenhle člověk nonstop bral do pusy,“ řekla.

Čtěte také: Děsivá nehoda Nely Slovákové. Vjela pod náklaďák, hodinu před tím se v autě natáčela

„Už jsem toho začala mít plné zuby a tuhle československou ku*vu s prominutím, která... no prostě říkám, paní na desátou, pokud budu mít příležitost, vždycky si rýpnu. A to stejné je u Myslivcové. To je něco neuvěřitelného, tolikrát jsem se s ní snažila minimálně se vzájemně respektovat, protože žijeme ve společném mediálním světě,“ zapojila Slováková do svého vyprávění i Dominiku, na níž se jí ale explicitně nikdo neptal.

Myslicová? Zlatokopka

„Myslím si, že jsem fakt mírumilovný člověk, samozřejmě pokud někdo chce vytahovat deset let staré věci, že jsem si z někoho dělala srandu... bylo mi 20, ježišmarja, teď už je mi víc než 30, tak člověk vyroste, ale co se týká Dominiky, za mě je to obrovská zlatokopka. Bohužel jsou věci, které vím z její domácnosti. Nikdy vám je neřeknu, protože nikomu nebudu dělat takové zle, ale je to teda masakr,“ naznačila Slováková, že ví něco, co je veřejnosti skryto.

Následně se Nela Slováková rozpovídala o tom, jak se snažila najít k Dominice Myslivcové cestu. Přátelství by mezi dvěma blond influencerkami po vzájemných svárech vzniknout nemohlo, ale prý si přála, aby se alespoň respektovaly a jedna o druhé nemluvily. Její snahy se ale dle jejích slov nesetkaly ani s chvilkovým úspěchem.

„Snažila jsem se s ní smířit, podat jí ruku a říct, že se budeme respektovat. Naposledy jsem to udělala ve Špindlerové Mlýně a ona mě za rohem asi možná 10 minut potom totálně pomluvila před mými modelkami, které u toho byly, když jsme tam měli přehlídku. To jsem si potom říkala: ‚Tak, ty p*zdo, tak ty si v téhle chvilce skončila,‘“ dodala podnikatelka.

Podívejte se, jak to Dominice Myslivcové a dalším slušelo na Česko-Slovenském plese:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.