Celebrity

30. října 2023 09:08

Eliška Reiglová

Ubohý útok Nely Slovákové na Matthewa Perryho: Lživě tvrdí, že zemřel jako opilý sobec

Brněnská influencerka a vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková zřejmě zapomněla na zlaté pravidlo, že o mrtvých se má mluvit jen dobře. Od smrti Matthewa Perryho, který tento svět opustil ve věku pouhých 54 let, neuběhl ani den, a Nela na svých sociálních sítích lhala o příčině jeho úmrtí, naznačovala, že neřešil své závislosti a označila ho za sobce. Do věci zatáhla i jeho rodiče. Nechutný příspěvek po vlně kritiky smazala.

Zatímco fanoušci po celém světě oplakávají ztrátu herce Matthewa Perryho, který coby Chandler Bing v seriálu Přátelé rozdával celá léta radost a smích, brněnská podnikatelka Nela Slováková jeho úmrtí pojala jako příležitost ke kázání. Její příspěvek, který raději po vlně kritiky smazala, byl opravdu nechutný. Nela pak tvrdila, že se nezalekla reakce veřejnosti, ale že neměla zájem dále nad zesnulým hercem debatovat... Jenže její zlá slova dál poletují po českém internetu.

„Všechny věci se v životě dají řešit. Závislosti, užívání léků apod.! Jen slaboši je řešit neumí/nechtějí. Proto ani nevím, jestli je mi líto, že se opilý utopil ve vířivce. Pro své staré rodiče připravil na jejich stará kolena krásný dárek. Sobeckost největšího kalibru! Pardon,“ napsala Slováková do už smazaného stories na Instagramu. Na internetu se však nic jen tak smazat nedá.

Lži a zákeřnosti

Při psaní svého příspěvku Nela Slováková zaprvé mluvila špatně o někom, kdo sotva opustil tento svět, zadruhé svá tvrzení ničím nepodložila. Na internetu patrně nestrávila jedinou vteřinu, protože v opačném případě by věděla, že Matthew Perry své závislosti řešil a za léčbu dokonce utratil 9 milionů dolarů. Také chodil do spolku anonymních alkoholiků, kde ochotně pomáhal dalším.

Zahraniční média sledují úmrtí Perryho velmi bedlivě, ví, co se děje okolo jeho domu, kdo mu zavolal pomoc a kdy zemřel. Žádné z nich ale neinformovalo o tom, že by zemřel opilý – tuto informaci by mohla potvrdit jedině pitva, která ještě neproběhla. Slováková tak zkrátka a jednoduše rozšířila lživou informaci o zesnulém.

Vrchol pokrytectví

Je až zarážející, jakou míru odvahy ke kázání v sobě Nela Slováková našla, co se tématu ohrožování života týká. Z českých influencerů to je totiž právě ona, kdo vede pomyslný žebříček nezodpovědných hazardérů. Pravidelně se natáčí za volantem, při řízení přidává videa na Instagram. V listopadu loňského roku také na dálnici narazila do nákladního vozidla.

Jen zhruba hodinu před nehodou sdílela na Instagramu záběry z ranní cesty v autě. Kromě nebezpečí pramenícího z používání telefonu za jízdy navíc řídila v mlze. Ohrožovala tak sebe i ostatní účastníky provozu. Později po nehodě tyto záběry smazala a následně tvrdila, že telefon v ruce neměla. Nela je zkrátka poslední člověk pod sluncem, který má právo někoho soudit.

Matthew Perry tragicky zemřel ve věku 54 let:

Sdílejte článek
Štítky Instagram závislost sociální síť Matthew Perry Přátelé Chandler Bing Nela Slováková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.