Celebrity

29. října 2023 20:56

Tomáš Durčák

Bolí, když táta přežije syna. Matthew Perry před smrtí zveřejnil snímek s milovaným otcem

Dříve šlo o krásný snímek otce se synem, dnes jde o poslední dojemnou fotku Matthewa Perryho s tátou Johnem, kterého nyní čeká noční můra každého rodiče – pohřeb dítěte. Málokdo přitom ví, že dnes 82letý John Perry býval svého času rovněž herce, a Matthew se tak po něm „potatil“.

„Tady jsem já a můj otec John, oba držíce nápoj,“ napsal se svým osobitým a vždy přítomným suchým humorem Matthew Perry před dvěma týdny. Původně šťastná, pohodová fotka se poté, co svět oblétla zpráva o smrti představitele Chandlera z legendárního sitcomu Přátelé, změnila v dojemný, nesmírně smutný snímek.

Mnoha fanouškům, kteří během dneška na hercově Instagramu zanechávali své kondolence, totiž připomněla, že Perryho otce Johna nyní čeká těžká povinnost pohřbít svého vlastního syna. „Přežít svého vlastního syna, jak hrozná věc pro jeho otce. Modlím se za Matthewovy rodiče, aby měli dost sil na vypořádání se s touto hrůzou,“ stojí v jednom z mnoha komentářů pod zmíněnou fotografií.

Stejně smutný je i týden starý komentář, který již nasbíral několik tisíc lajků. „Matthew, jsem si jistá, že si to nepřečteš, ale tvá kniha mě opravdu inspirovala, abych konečně přestala s alkoholem. Roky se už marně snažím přestat a zas a znovu do toho padám zpět. Ale ty jsi to zvládnul, a když to zvládneš ty, došlo mi, že já mohu také. Moc děkuji za tvou upřímnost,“ napsala fanynka s přezdívkou Alliechav.

Dvaaosmdesátiletý John Perry dnes dorazil s manželkou a nejbližšími příbuznými do synova domu. Po původním zveřejnění snímku někteří fandové Přátel správně podotkli, že otec seriálového Chandlera si rovněž zahrál v jednom díle legendárního seriálu z roku 1988, konkrétně 18. díle 4. řady s názvem Rachel a její večerní šaty. Už méně známo je, že John Perry se dříve také živil jako herec a v 80. a 90. letech byl mimo jiné ikonickou postavou námořníka v reklamách značky Old Spice.

Dle dostupných zdrojů byl Matthew Perry v sobotu nalezen ve svém domě v Los Angeles, kde se podle prvních informací utopil ve vířivce. Záchranné složky byly na místo původně přivolány kvůli „srdeční zástavě“. Americký web TMZ.com dle svých zdrojů informoval, že na místě nebyly nalezeny žádné drogy a smrt podle všeho nenastala cizím zaviněním. Herec v loňském roce vydal autobiografii, kde přiznal, že desítky let bojoval se silnou závislostí na lécích i alkoholu a marně se mnohokrát pokoušel přestat.

Sdílejte článek
Štítky smrt rodina Instagram otec závislost Los Angeles herec Matthew Perry příčina smrti Old Spice poslední fotka John Perry

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.