Móda z Playboy párty: Kincl zabodoval, Lounová vsadila na latex a Pomeje na korzet

V pražském Boccaccio Baru se konala Playboy Secret Lounge párty, kterou si jako obvykle nenechalo ujít spoustu známých českých osobností. Nechyběly ani dámy, které se pro oblíbený magazín vysvlékly a strhly na sebe veškerou pozornost. Co si na takovou událost hosté oblékli a splnili daný dress code?

V luxusním pražském baru se konal Playboy večírek, na kterém nechyběly hvězdy z Česka i Slovenska. Největší pozornost na sebe strhla Playmate Miss Miranda Berrie, která je ozdobou únorové titulní strany časopisu a během večera předvedla burleskní vystoupení.

Čtěte také: Na únorové titulní straně magazínu Playboy pózuje svůdná Playmate Miss Miranda

Elegantní Patrik Kincl, Marian Vojtko i Richard Chlad

Dress code celého večera se nesl ve znamení černé barvy s dotykem červené. Většina přítomných dress code splnila, našel se však i někdo, kdo si s výběrem outfitu mohl dát více záležet. Jestli se volba někomu povedla, byli pánové Kincl, Vojtko a Chlad. Všichni tři se rozhodli pro elegantní černé obleky, které sladili s červenými doplňky.

Vůbec nejpovedenější outfit měl zápasník Patrik Kincl, který vynesl černý oblek doplněný o bílou košili, červeného motýlka a černé lakované boty. Pro podobnou kombinaci se rozhodl i miliardář a bývalý automobilový závodník Richard Chlad, jenž vyměnil černé boty za červené a bílou košili za černou. Oba pánové přišli v doprovodu svých manželek, které však tentokrát svými povedenými outfity poněkud zastínili.

Podívejte se na rozhovor s Julií Hojdyszovou:

Třpytivá Nesvačilová, Lounová v kůži i odvážná Pomeje

Akci si nenechala ujít ani herečka Denisa Nesvačilová, která v minulosti také zapózovala na titulní stránce Playboye. Tentokrát oblékla asymetrické černé šaty bez ramínek se třpytivými prvky, které doplnila o černé vysoké kozačky a červenou rtěnku. Pro vysoké černé kozačky se rozhodla také zpěvačka Olga Lounová, jež celý outfit sladila do latexu a kůže. Nádech červené se na jejím modelu taktéž objevil, a to v podobě jakýchsi zvláštních čar.

Jeden z nejodvážnějších modelů večera oblékla DJ Andrea Pomeje. Ta se rozhodla pro průsvitný korzet, jejž doplnila o elegantní černé kalhoty, které odvážný vršek skvěle usměrnily. Ani v jejím případě nechyběl dotek červené barvy, kterou mělo její psaníčko.

Rapperka Sharlota a DJ Lucca

DJ Lucca (45) se nepřišla jen bavit, ale také pracovat. Celý večer pouštěla svou hudbu, a postarala se tak o příjemnou atmosféru. Blondýnka sice dodržela černý dress code, zapomněla ale trochu na kombinaci s červenou barvou, kterou vyměnila za růžovou, což se jí příliš nepovedlo. Na černou barvu zcela zapomněl zpěvák Ondřej Ruml, který sice přišel v elegantním obleku, avšak v modrém.

Povedenější outfit zvolila Sharlota. Ta na akci navíc vystoupila a dorazila v doprovodu svého manžela Lukáše Jirkovského. Oblékla upnuté černé šaty s průstřihy, které zvýraznily její vypracovanou postavu.

Podívejte se na rozhovor s Dominikou Myslivcovou:

Čtěte také: Hříšná móda z Playboy párty: Nechyběly outfity za statisíce ani za pár korun

Akci si dále nenechala ujít například herečka Barbora Mottlová, která dorazila v doprovodu svého o osm let mladšího partnera Davida Plevy. Místo černého outfitu s dotekem červené, zvolila dlouhé  červené šaty bez doteku černé. Do celočerného outftu se poté zahalily influencerka Veronica Biasiol se svou partnerkou Bárou Mlejnkovou, které se rozhodly pro sametový vzhled semiše. Černý outfit s dotykem červené poté splnil samozřejmě také návrhář Osmany Laffita.

Na únorové titulní stránce časopisu Playboy se objevila Playmate Miss Miranda:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.