Celebrity

1. prosince 2023 09:40

Josef Šťastna

Richard Chlad popsal, k čemu jsou na světě ženy. Podnikatel potřebuje kompletní servis

Podnikatel Richard Chlad se nikdy netajil tím, že uvažuje tradičním způsobem a progresivní prvky moderní společnosti odmítá. Nyní promluvil o tom, k čemu jsou podle něj na světě ženy. Věděla to dcera filmové Blaženy Anna Marie před svatbou?

Říká se, že úspěšný muž po svém boku potřebuje spokojenou a úspěšnou ženu. Richard Chlad to má tak, že po svém boku potřebuje ženu, která neodmlouvá a ví, kde je její místo. Tedy u plotny a u dětí, jak se miliardář vyjádřil v Brocastu.

„Pokud chcete být úspěšným podnikatelem, tak vaše manželky nebo partnerky se musí starat o rodinu. Ta dělba práce v rámci rodiny je daná. Pokud je živíte, tak ony se starají o domácnost. Musí ti dát za*ukat a nesmí to mít postranní úmysly, protože jestli to takhle nefunguje, běžte od toho,“ prohlásil Chlad otevřeně.

Je jasné, že takový postoj mnoho žen zasáhl na citlivém místě. Proti Chladovým slovům se ozvala také řada mužů. Známý podnikatel také dodal, že nikdo nemůže čekat, že úspěšný byznysman se bude starat o děti.

„Nekorumpujte vaše děti tím, že máte pocit, že na ně nemáte čas. K*rva od toho máte manželky a partnerky... Jestli chceš být úspěšný podnikatel, musíš mít prvotřídní servis. Jak může podávat prvotřídní pracovní výkon, když musí končit v práci ve 4 hodiny, aby ještě vyzvednul dítě ze školky,“ sdělil Chlad, jak vnímá svůj svět a postoj k ženám.

Chlad dříve chodil s modelkou Liou Kees. Dnes je ženatý s dcerou herečky Veroniky Kánské, která se jako Blažena proslavila v Troškových bláznivých komediích. Chlad a Anna Marie Kánská se na začátku svého vztahu dohodli, že děti mít nebudou. To je jeden z důvodů, proč jim soužití klape, protože nemusí doma řešit, kdo vyzvedne děti ze školky a kdo jim uvaří teplou večeři. Svou Aničku tak Chlad u plotny držet nemusí. On jí poskytuje finance, ona mu poskytuje svou mysl a mladé tělo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejsem zlatokopka! Jako důkaz zveřejnila Dara Rolins svůj majetek

„Hodně lidí vztah mladé holky a mého vrstevníka odsuzuje. Já říkám, že to je její a jeho život. Anička je dospělá a chytrá. Je to inženýrka. Tak asi ví, co dělá. Asi jí to takto vyhovuje. Vždycky měla a chtěla starší partnery, protože se stejně starými kluky si nerozumí a nemá si s nimi co říct. Konečně našla partnera, se kterým je spokojená,“ vysvětlila Kánská v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou.

Sdílejte článek
Štítky rodina svatba feminismus Richard Chlad Anna Marie Kánská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.