Celebrity

18. listopadu 2023 09:02

Eliška Reiglová

Dcera filmové Blaženy a miliardář měli svatbu na pláži. Slavná herečka nečekaně přijela

Krásná Anna-Marie Kánská (30), dcera filmové Blaženy z trilogie Slunce, seno... a miliardář Richard Chlad (61) se stali manželi. Veselka proběhla na magických Maledivách a kromě samotné nevěsty s ženichem byli měli být původně přítomni jen svědci. Slavná maminka Veronika Kánská (57) ale nakonec dceru ve spolupráci s Chladem překvapila a přijela.

Ačkoliv se v minulosti dušoval, že manželství už nebude chtít uzavřít, opak je pravdou. Richard Chlad už v létě s úsměvem na rtech mluvil o tom, že na podzim plánuje takzvaně vlézt do chomoutu, a jak řekl, tak se také stalo. K tomu, aby si svůj původní postoj rozmyslel, ze strany jeho partnerky nebylo třeba žádných taktik.

„To opravdu vyplynulo samo určitou shodou. Já určitě nejsem člověk, který se nechá někam manipulovat a lámat, takže pokud bych sám nesouhlasil a nenabídl to, tak by se to nestalo,“ řekl s úsměvem pro web Prima Ženy letos v létě movitý podnikatel.

Svatba bez hostů

Richard Chlad si krásnou Annu-Marii vzal na pláži na Maledivách, veřejnosti se pak ale pochlubil alespoň střípky z nádherné, nikoliv však megalomanské či jakkoliv pompézní události. Maminka nevěsty měla původně chybět s tím, že pro blízké kromě svědků bude druhá svatba v Česku. Nakonec ale dorazila a nevěsta měla velkou radost.

Richard Chlad si vzal na Maledivách partnerku Aničku. Podrobnosti o veselce najdete zde - https://zeny.iprima.cz/richard-chlad-promluvil-o-veselce-s-dcerou-filmove-blazeny-svatby-budou-rovnou-dve-373880

Posted by Prima ŽENY on Friday, November 17, 2023

„Druhá svatba bude na úřadě u Aničky tatínka v Žiželicích, kde dělá její táta starostu. Tam se zajdeme zapsat do matriky, abychom nemuseli absolvovat nějaké ponižující dokumentační boje s úřady,“ prozradil miliardář pro Prima Ženy už v létě, jak si představuje svatbu číslo dvě, jejíž účel už je spíše praktický než oslavný.

Maminka vztah schvaluje

Někdejší automobilový závodník a dcera filmové Blaženy se dali dohromady v roce 2020 a jakmile přiznali, že tvoří pár, lidé v internetových diskuzích nešetřili kritikou především kvůli věkovému rozdílu. Samotná Veronika Kánská je mladší než Chlad, ale se vztahem své dcery nikdy neměla problém. Naopak.

„Hodně lidí vztah mladé holky a mého vrstevníka odsuzuje. Já říkám, že to je její a jeho život. Anička je dospělá a chytrá. Je to inženýrka. Tak asi ví, co dělá. Asi jí to takto vyhovuje. Vždycky měla a chtěla starší partnery, protože se stejně starými kluky si nerozumí a nemá si s nimi co říct. Konečně našla partnera, se kterým je spokojená,“ řekla v pořadu Limuzína Míry Hejdy

„Mají si o čem povídat, cestují a pořád spolu cvičí, což jí také vyhovuje. Takže mají v podstatě prima život. Na to si člověk zvykne. Když jsem přišla poprvé k Richardovi do baráku, říkala jsem si: ‚Panebože, dům 60+1 a level milion‘. Ale při dalších návštěvách už se mi to líbilo,“ dodala Kánská, která tak kdysi rychle utnula spekulace, že by dceřin vztah neschvalovala.

Richard Chlad nadšeně mluvil o veselce už v létě:

Sdílejte článek
Štítky léto pláž Maledivy vztah svatba Česko nevěsta Richard Chlad Anna Marie Kánská Veronika Kánská Anna-Marie Kánská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.