Celebrity

21. srpna 2023 12:05

Tomáš Durčák

Dcera filmové Blaženy vybírá šaty na svatbu. Z počtu nul se točí hlava i jejímu miliardáři

Rozhovor s Richardem Chladem

Český podnikatel a miliardář Richard Chlad si sice letos v létě dovolenou neodepřel, chtě nechtě se na ní ale musí se snoubenkou Annou-Marií Kánskou věnovat i plánování svatby. Pár si aktuálně užívá sluncem zalitou pohodu na jachtě v Chorvatsku. Rychle se blížící veselka znamená nové starosti, Chlad nyní naznačil, že dvojice šla do kolen kvůli ceně šatů.

Richard Chlad je znám zejména svou velkou sbírkou luxusních a velmi vzácných automobilů. Pro svůj letní odpočinek však letos čtyři kola a volant vyměnil za kormidlo na jachtě, kde aktuálně s Kánskou tráví předmanželskou cestu. Zároveň ale vrcholí jejich přípravy na jejich veselku, k nimž tradičně patří i náročný výběr svatebních šatů.

Čtěte také: Na co si dát před svatbou pozor, aby vás před obřadem nestíhaly noční můry

Chorvatsko je oběma partnerům velmi blízké – loni Chlad Kánskou požádal o ruku právě zde. Už dříve se také svěřil, že po sňatku nemají v plánu žádnou rodinu. „Spousta lidí se ptá, jestli budou děti. To v žádném případně už nechci, to samé Anna. Nejlepší antikoncepcí je, když jedeme na nějakou delší cestu a vidíme na vlastní oči to, co už léta říkám. Že rodiče moc neumí děti vychovávat,“ svěřil se letos miliardář pro Expres.cz.

Zda je jeho slovo definitivní a žádné další potomky už opravdu neplánuje, však jisté není. Loni ostatně jen pár měsíců před žádostí o ruku tvrdil, že se ženit nechce, jelikož už si manželství v minulosti zkusil. „Svatba momentálně nehrozí,“ řekl tehdy pro eXtra.cz. Partnerka, která je dcerou herečky Veroniky Kánské, známé například díky roli Blaženy v trilogii Slunce, seno, jej však očividně nakonec přemluvila.

Aktuálně ho ovšem více než společná rodina trápí samotné přípravy na svatbu. Například cenovky u svatebních šatů jsou prý tak astronomické, že šokovaly i nevěstu, jejíž vytřeštěný obličej Chlad sdílel. „Takhle se tvářila, když jí chodily nabídky na ceny svatebních šatů. Já nejsem žádný influencer, stejně tak ani Anna, a chceme to tedy zaplatit, nicméně ten cenový rozptyl je strašný, ať už v korunách, nebo eurech. A bylo jedno, jestli to byla známá švadlena, nebo ne,“ postěžoval si Chlad na svém Instagramu.

Mohlo by vás zajímat: Svatební šaty? Vyberte si je podle svého znamení!

Peněženka známého miliardáře sice nemá problém poradit si i s vyšším počtem nul na cenovce, u cifry za svatební šaty jedné známé návrhářky měl ale dle svých slov pocit, že tam určitě musí nějaké nuly přebývat. Jenže tomu tak nebylo. A to je tak trochu v rozporu s tím, jakou svatbu Richard s Annou plánují. Konkrétně 17. listopadu si sice chtějí říct své ano na Maledivách, ale v co nejkomornějších podmínkách.

„Bude to skromné, komorní. Jen my dva, svědci a tím to končí,“ popsal své podnikatel nedávno jejich svatební plány. Budoucí manžele však čekají kvůli administrativním a legálním povinnostem svatební obřady dva. „Druhý pak bude na úřadě někde u Aniččina tatínka v Žiželicích, kde dělá starostu. Tam se dojdeme zapsat do matriky, abychom nemuseli absolvovat ty ponižující dokumentační boje s úřady,“ řekl Chlad CNN Prima NEWS.

Zatímco on už má dle svých slov na svatbu vše podstatné zařízené a jediné, na co čeká, je doručení objednaných snubních prstýnků, jeho nastávající manželka zažívá lehce krušné chvíle. „Teď se trochu začíná dostávat do tlaku Anna, protože ta neustále přeskakuje z jedněch šatů do druhých, od jedné návrhářky ke druhé a třetí,“ popsal miliardář dilema Kánské.

Sdílejte článek
Štítky dovolená rodina Chorvatsko jachta svatba miliardář CNN Prima NEWS přípravy Richard Chlad svatební šaty Anna-Marie Kánská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.