Celebrity

17. listopadu 2023 16:36

redakce Prima Ženy

Dcera filmové Blaženy se vdala v islámské zemi. Starší miliardář zářil jako slunce

Dcera filmové Blaženy z Troškových filmů (tedy herečky Veroniky Kánské) se vdala. Anna Marie Kánská řekla „ano“ svému vyvolenému v muslimské zemi. Veselka proběhla na magických Maledivách.

Očekávaná svatba miliardáře Richarda Chlada (61) s krásnou Annou (30) proběhla na nádherných Maledivách, kde platí přísné islámské zákony. Ty se ale netýkají tolik turistů, kteří tam jezdí za romantikou. Nebo si užívat svatební veselí. To je právě případ svůdné Aničky a movitého podnikatele.

Druhou svatbu, která exotickou veselku oficiálně potvrdí, zamilovaný páreček plánuje brzy v Česku. Chlad první fotku ve svatebním outfitu uveřejnil na svém Instagramu, snímky přinesl také web Blesk.cz. Obřadu se nezúčastnila Veronika Kánská, která si chce vychutnat až druhou svatbu.

Chlad se původně ženit nechtěl

Movitý podnikatel v minulosti prohlašoval, že do chomoutu nevleze. K tomu, aby si to rozmyslel, však ze strany jeho partnerky nebylo třeba žádných taktik. „To opravdu vyplynulo samo určitou shodou. Já určitě nejsem člověk, který se nechá někam manipulovat a lámat, takže pokud bych sám nesouhlasil a nenabídl to, tak by se to nestalo,“ řekl s úsměvem pro web Prima Ženy letos v létě.

Chladovi a jeho Aničce to opravdu slušelo:

Richard Chlad si vzal na Maledivách partnerku Aničku. Podrobnosti o veselce najdete zde - https://zeny.iprima.cz/richard-chlad-promluvil-o-veselce-s-dcerou-filmove-blazeny-svatby-budou-rovnou-dve-373880

Posted by Prima ŽENY on Friday, November 17, 2023

„Sedmnáctý listopad je takové trochu okoukané datum. Potom druhá svatba bude na úřadě u Aničky tatínka v Žiželicích, kde dělá její táta starostu. Tam se zajdeme zapsat do matriky, abychom nemuseli absolvovat nějaké ponižující dokumentační boje s úřady,“ doplnil pro Prima Ženy někdejší automobilový závodník.

Anička dokázala, že v jednoduchosti je krása

„Svědci přiletěli z Česka, jsou to naši letití přátelé. Martin Pavlík, který se mi hodně dlouho stará o auta a jsme kamarádi už víc než deset let, a jeho přítelkyně Adriana. Je to výborná kamarádka Anny, lékárnice, má vysokou školu, takže to bude opravdu takový klídek a pohoda,“ popsal podnikatel před obřadem pro web expres.cz.

Pro významný okamžik Anička zvolila jednoduché bílé šaty na ramínkách. K decentním šatům zvolila také velmi jemné líčení a prostý účes. Nutno uznat, že vypadala jako mořská víla. Bosý miliardář pak dal ležérnímu outfitu pověstnou korunu, když si kolem krku pověsil tradiční květinovou girlandu.

Chlad nestačí počítat gratulace

„To už jsi teď velký kluk, když jsi ženatý,“ pokusil se o vtípek moderátor Míra Hejda. „Obrovská gratulace, máme vás rádi. Teď už je tedy řada na nás,“ vzkázala přes Instagram herečka Alice Bendová. Srdíčko poslala také Michaela Ochotská, srdečně gratulovala také modelka Simona Krainová.

ČTĚTE TAKÉ: Alice Bendová prodává apartmán na Tenerife. Byt v ráji vyjde levněji než v Praze

Richard Chlad a jeho o třicet let mladší manželka se dali dohromady v roce 2020 a po čtyřech měsících partneři svůj vztah zveřejnili. Nyní mají za sebou svatbu, kterou české zákony neuznávají, ale brzy bude následovat i české razítko.

Český miliardář, který provozuje desítky sportbarů s hracími automaty, svůj první milion vydělal po sametové revoluci, když vozil zboží do Československa ze Západu. „Videokazety, videa a digitální hodinky. Nakupoval jsem je a prodával. Na víkend jsme vždy jeli za hranice a zpátky přivezli auto narvané zbožím,“ popsal pro iDNES.cz muž, který se také na Instagramu rád chlubí luxusními vozy.

Sdílejte článek
Štítky Maledivy svatba miliardář Česko Richard Chlad Anna Marie Kánská Veronika Kánská svatba

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.