Celebrity

5. listopadu 2023 13:58

Šarlota Chmelařová

Richard Chlad pro svou snoubenku připravil pořádné překvapení. Došlo i na slzy

Miliardář Richard Chlad si svou snoubenku Annu Marii Kánskou pořádně rozmazluje. Své nastávající se rozhodl připravit krásné překvapení, během kterého došlo na slzy štěstí. Dcera Veroniky Kánské, kterou veřejnost zná jako Blaženu z Troškových komedií, se má božsky.

Richard Chlad (60) je muž činu a věci ohledně svatby má perfektně naplánované. Stejně tak je tomu i u záležitostí týkající se rozlučky se svobodou, kterou se pro svou nastávající Annu Marii Kánskou rozhodl udělat skutečně nezapomenutelnou. Po dlouhém přemýšlení dostal nápad, jak svou milou dostat do kolen.

Mohlo by vás zajímat: Dcera filmové Blaženy vybírá šaty na svatbu. Z počtu nul se točí hlava i jejímu miliardáři

Svůj nápad začal realizovat ještě několik týdnů před jejich společným odletem na Tenerife, kde vlastní milovník luxusních automobilů nemovitost. „Pozval jsem tam dvě Aniččiny nejlepší kamarádky, které měly být překvapením, aby si děvčata společně užila rozlučku se svobodou,“ sdělil Chlad v rozhovoru pro Extra.cz.

Náročná realizace se nakonec vyplatila

Podle všeho ale nebylo vůbec jednoduché, aby se dámy na místo dopravily. Byl totiž svátek a letenky nebylo snadné získat. Nakonec se vše ale podařilo, a tak mohlo vše pokračovat dle původní domluvy. Richard se vše snažil vymyslet tak, aby jeho snoubenka neměla nejmenší tušení, co si na ni chystá. „Celý den jsme byli na pláži. Ráno jsem Annu hnal v celkem rychlém tempu, abychom byli co nejdříve pryč z baráku a záměrně jsem vymejšlel nějakej program, abych ji udržel co nejdéle mimo domov," popsal Richard průběh svého plánu. „Legrace byla, že Anna zapomněla při odchodu zakódovat dům a byla celej den ve strašném stresu, že nám někdo obsadí barák,“ popsal vtipnou situaci podnikatel.

Čtěte také: Dcera filmové Blaženy a její miliardář zářili na večírku. Chlad řekl, jak to mají s módou

Zatímco byli s Aničkou venku, mohly se její kamarádky dostat nepozorovaně dovnitř. „Schoval jsem jim klíče od baráku, takže se dostaly bez problémů domů, aby se převlékly do veselých úborů,“ popsal Chlad s tím, že jedna z kamarádek byla oblečená za Tequilu a druhá šla za láhev Ginu.

Následovala opravdu vtipná podívaná. „Po návratu domů jsme otevřeli bránu na pozemek a najednou na terase začaly křepčit dvě takový podivný figuríny,“ pokračoval budoucí ženich. Aničce prý v prvních momentech vůbec nedocházelo, že ty dvě osoby jsou její blízké kamarádky. „V tu chvíli jsem viděl obrovskej úlek v Aniččině tváři, protože ta byla přesvědčená, že se nám domů vloupali někteří z drogově závislých lidí, jak byla vyjančená z těch historek, a v první chvíli byla přesvědčená, že nám někdo vykradl domácnost a že si tam udělali párty,“ vyprávěl zábavný zážitek Richard.

Mohlo vám uniknout: Dcera filmové Blaženy zrušila oficiální svatbu na Maledivách. Bojí se mnohoženství

Nakonec se ale vše vyjasnilo a následovala přívalová vlna štěstí a radosti. „Dostavily se neskutečný emoce, strašný příval slz, smíchu, radosti a samozřejmě dívčího ječení a řevu. Pak přišla půlhodina objímání a já musím říct, že i mně, starému otrlci, tekly slzy jako hrachy a měl jsem z toho neuvěřitelnou radost, že se to celý povedlo utajit, že to splnilo účel toho překvapení a že si to holky opravdu neuvěřitelně užily,“ uzavřel úspěšný podnikatel s tím, že se jeho překvapení nakonec setkalo s více než pozitivní reakcí.

Poslechněte si také rozhovor s Richardem Chladem:

Sdílejte článek
Štítky překvapení miliardář celebrity Richard Chlad zásnuby rozlučka se svobodou svatba Anna-Marie Kánská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.