Celebrity

9. října 2023 16:55

Tomáš Durčák

Dcera filmové Blaženy zrušila oficiální svatbu na Maledivách. Bojí se mnohoženství

Svatba známého podnikatele a miliardáře Richarda Chlada s dcerou Blaženy ze Slunce seno Annou-Marií Kánskou se rychle blíží. Zhruba měsíc před termínem veselky, jež by se měla konat na Maledivách, však budoucí novomanželé museli změnit její charakter. Platí tam totiž právo šaría, což Anna údajně rezolutně odmítla.

Je to přesně rok od chvíle, co šedesátiletý miliardář požádal půvabnou Annu o ruku. Od té chvíle se snoubenci pilně věnují přípravám na svatbu. Ty byly v plném proudu zejména v létě, kdy si spolu oba dopřáli předmanželskou cestu na jachtě v Chorvatsku. Nastávající nevěsta tehdy měla dle svého budoucího muže lehkou depresi z horentních sum svatebních šatů.

Trable s výběrem šatů se však nakonec podařilo vyřešit. „Nechala jsem si je ušít v Praze u úžasné návrhářky Kateřiny Šimo, jsou opravdu snové. Když jsem kamarádce posílala fotku, řekla, že k oltáři musíme dát židli, aby Richard nepadl k zemi,“ zavtipkovala pro deník Blesk sympatická dcera herečky Veroniky Kánské, kterou všichni znají především jako Blaženu z trilogie Slunce, seno.

Svatba na Maledivách nebude oficiální

Samotná svatba by se dle Chlada měla konat přesně 17. listopadu na Maledivách. Nepůjde však o žádnou obří akci, nýbrž o maximálně soukromý obřad, jehož by se měli kromě novomanželů účastnit jen čtyři další lidé. Ti původně chtěli vše z pohledu byrokracie zařídit tak, aby bylo jejich „ano“ v tropickém ráji platné i v České republice. Advokát miliardáře však přišel s informací, která se Anně ani trochu nezamlouvala.

Mohlo by vás zajímat: Jaromír Soukup požene Agátu k soudu. Bojí se, že mu kvůli ní unesou dceru

„Můj advokát mě upozornil, že kdyby svatba proběhla podle maledivských zákonů, ty jsou postavené na právu šaría, což se Anně nelíbilo. Podle islámského práva šaría bych totiž mohl mít například ještě dvě další manželky. Takže oficiální svatbu na Maledivách rovnou zamítla,“ svěřil se Richard Chlad s tím, že jinak už je kromě počasí vše zaplacené i zařízené.

Čtěte také: Svatební Módní alarm. Inspirace slavnými nevěstami i tipy, komu co sluší

Obřady tak pár nakonec bude muset absolvovat dva. „Tam se vezmeme jen jako, ale budeme mít krásné fotky na pláži při západu slunce. A oficiální svatba bude až v Česku,“ dodal Chlad s tím, že na druhou, už oficiální svatbu dorazí zástupy příbuzných. Chybět nebude ani otec Anny, který se chopí role oddávajícího. Kánská se rozhodla přijmout manželovo příjmení, ale ponechat si i své rodné. Její nové jméno po sňatku tak bude Anna-Marie Chladová Kánská. „Bude to delší, ale nevadí mi to,“ dodala Anna.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.