Móda z premiéry seriálu Vytoč mého agenta: Ležérní Hádek i elegantní Kronerová

Slavnostní premiéra seriálu Vytoč mého agenta

Slavnostní premiéru nového seriálu Vytoč mého agenta si nenechala ujít řada známých osobností. Některé dorazily na vlastní pěst, jiné se po červeném koberci v prostorách Kina Lucerna prošly v doprovodu svých drahých poloviček či dětí. Na promítání seriálu dorazili například Zuzana Kronerová (71), Kryštof Hádek (41), Sabina Remundová (51) či Stanislav Majer (45). Svými ratolestmi se poté pochlubili herci Jiří Dvořák (56), Lucie Benešová (49) a Jana Bernášková (42).

Mezinárodními cenami ověnčená populární dramedy série Call My Agent má českou verzi! Adaptaci nejúspěšnější francouzské série Netflixu včera Prima slavnostně uvedla za přítomnosti herců a tvůrců v premiéře v Kině Lucerna. První dva díly Prima současně nabídla uživatelům platformy prima+.

Čtěte také: Prima+ 10. ledna uvede seriál podle světového hitu. Vytoč mého agenta slibuje brilantní obsazení

Kronerová v sáčku, Hádek v tričku

Premiéru si samozřejmě nemohly nechat ujít hlavní tváře seriálu, například herečka Zuzana Kronerová, která na akci oblékla černé elegantní kalhoty s tmavou halenkou, již doplnila o výrazné žluté sáčko se vzory a extravagantní tmavě zelené brýle, díky kterým byla nepřehlédnutelná.

Pozornost na sebe upoutal také Kryštof Hádek, který zvolil velmi ležérní outfit v podobě trička, tmavě modré košile a světlých společenských kalhot. Ve snímku se představí právě po boku Kronerové, Tomáše Maštalíra a Marthy Issové coby agent castingové agentury.

Na událost zavítala také Sabina Remundová, která přišla v modrém zimním kabátu, pod nímž skrývala oranžovo-černé šaty s dlouhým rukávem. Nechyběl ani Stanislav Majer, jenž zvolil elegantní outfit doplněný o ležérní tenisky, a Daniel Krejčík, který vynesl modro-bílou proužkovanou košili, černé kalhoty a hnědé kožené boty.

Přečtěte si: Martha Issová brání sestřenici Kláru: Oštěpem házela ta druhá Issová, ta horší

Dvořák, Bernášková a Benešová s dcerami

Česko-slovenskou hereckou špičkou obsazený osmidílný seriál Vytoč mého agenta vznikl v režii Michala Blaška a Jakuba Machaly. Kreativní dramaturgii má v rukou režisérka Alice Nellis, která na akci samozřejmě nemohla chybět, oblékla dlouhý elegantní kabát s výšivkou, pod nímž skrývala černý komplet přepásaný modrým kusem látky.

Herečka Lucie Benešová se ve společnosti objevila po boku dcery Lary, která vynesla poněkud odvážnější outfit v podobě černé kožené minisukně, bílé košile s černou kravatou a punčoch se vzory. Dceru na akci vyvedla také Jana Bernášková. Obě zvolily podobné outfity, přičemž s odhalenými stehny a rozpuštěnými blond vlasy vypadaly opět jako dvojčata.

Také herec Jiří Dvořák se na premiéře pochlubil svou dcerou Annou. Ta oblékla vyzývavé černé večerní šaty bez ramínek s průstřihy v oblasti dekoltu. Jiří poté zvolil černou dlouhou košili a elegantní tmavé kalhoty, které doplnil o tenisky.

Přečtěte si: Dcera Dvořáka a Munzarové měla konzervatoř zakázanou. K herectví stejně sklouzla

Na akci se dále objevily například herečky Denisa Pfauserová, která oblékla světle šedý kostýmek, Bára Jánová v tmavých šatech se šněrováním, Jana Štěpánková v šatech petrolejového odstínu s opaskem, Sára Rychlíková v černém topu a tmavé sukni a modelka Andrea Bezděková v klasické bílé košile s úzkými džínami a vysokými černými kozačkami.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.