Móda a krása

26. července 2023 08:30

Marie Makovská

Premiéra Nikdy neříkej nikdy: Proměna Kostkové, odvážná Holišová a zlatá Bernášková

Premiéru nové komedie Nikdy neříkej nikdy si nenechala ujít Tereza Kostková (47), jedna z hlavních hrdinek filmu, která uchvátila velkou proměnou vizáže. Dorazily také Lenka Krobotová (46) a Hana Holišová (42), jež v komedii také zazářily a oslnily i na červeném koberci, především svými úsměvy a hlubokými výstřihy. Podívejte se, kdo ze slavných přišel na dlouho očekávanou premiéru a jak jim to slušelo.

Tereza Kostková k nepoznání

Na červeném koberci před Slovanským domem stanulo mnoho známých tváří. Největší pozornost přitáhla nápadná proměna vzhledu herečky Terezy Kostkové. Ta oblékla světlý kostýmek a sandálky na podpatku, které skvěle ladily s kabelkou a topem v khaki barvě. „Nechala jsem si ho ušít v Bratislavě, takže to koresponduje s tím, že je film československý,“ řekla pro Super.cz herečka o svém kostýmku. Hlavní změnou byl ovšem její účes a make-up, celý look byl opravdu povedený a moc jí to slušelo. Podpořit ji přišel manžel Jakub Nvota a syn Antonín Kracik s přítelkyní.

Odvážná Hana Holišová a Lenka Krobotová

Další z hlavních rolí ve filmu Nikdy neříkej nikdy obsadily Lenka Krobotová a Hanka Holišová, které se nebály vynést na červený koberec odvážné modely. Krobotová zvolila splývavé černé šaty od Versace s hlubokým výstřihem typu „voda“ a nenápadné boty a psaníčko, které celkový outfit nijak nenarušovaly. Holišová vynesla tmavý kalhotový kostýmek s vestou rafinovaného střihu, která na jejích ňadrech držela snad jen silou vůle. Nutno ale říct, že to herečce moc slušelo a vhodně sladila stříbrné páskové boty na podpatku a psaníčko. Vše podtrhl i její vyčesaný účes s pramínky v obličeji a make-up, který nebyl přehnaný a působil velmi přirozeně.

Mohlo by vás zajímat: Lenka Krobotová se podruhé vdala. Vzala si fotografa Vlada Bohdana, syna známé herečky

Elegantní Tomáš Maštalír

Byla by ale chyba věnovat se jen ženskému osazenstvu. Mezi hosty a také hlavními hrdiny filmu byl například Tomáš Maštalír, který byl na červeném koberci za elegána. S tmavě modrým oblekem nelze šlápnout vedle, k němu herec oblékl klasiku v podobě bílé košile a minimalistická byla i tmavá kravata bez vzoru. Mohl se více „odvázat“, přesto raději vsadil na jistotu a neudělal chybu.

Na premiéře byly i další známé tváře. Jana Bernášková (42) dorazila s manželem Rudolfem Merknerem a vynesla zlatý top v kombinaci s černou sukní, které nebyly úplně lichotivé, hlavně co se týká výšky postavy, kterou spíše zkrátily. Přidala ale vhodně červený lak na nehty a rtěnku spolu se zlatými doplňky. Velmi to slušelo hvězdě seriálu ZOO Michaele Pecháčkové (19), přišla také Kamila Nývltová v doprovodu svého mladšího bratra nebo Michaela Petřeková (25). Všechny si můžete prohlédnout v galerii v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.