Celebrity

24. července 2023 12:11

Vanesa Havlíková

Lenka Krobotová se podruhé vdala. Vzala si fotografa Vlada Bohdana, syna známé herečky

Herečce Lence Krobotové (46) se před několika lety rozpadlo manželství s hudebníkem Václavem Havelkou (45), s nímž má dva syny Šimona a Eliáše. Nyní už je však opět šťastná a zamilovaná po boku známého fotografa Vlada Bohdana (51), za kterého se o víkendu provdala. Na svatbě nechyběla spousta známých osobností, které se fotografiemi ze svatby pochlubily na svých sociálních sítích.

Petra Kvitová, Sára Affašová, ale také herečka Lenka Krobotová do toho tento víkend praštily a vdaly se. Dcera herce Miroslava Krobota si za manžela vzala fotografa Vlada Bohdana. Syna známé herečky a malířky Blanky Bohdanové (†91) poprvé představila před dvěma lety na filmovém festivalu v Karlových Varech. Bohdanovou první ženou byla spisovatelka Zuzana Maléřová, se kterou má dceru Zuzanu a syna Jeronýma.

Mohlo by vás zajímat: Nejdříve trénink, pak láska, nakonec svatba. Petra Kvitová si vzala svého trenéra

O víkendu se vdala také tenistka Petra Kvitová:

Na svatbě nechyběla spousta známých tváří

Veselka proběhla v krásném romantickém prostředí v Kamenici nad Lipou. Fotografie ze svatby sdílelo na sociálních sítích mnoho svatebčanů včetně hereček Elizavety Maximové či Jenovéfy Bokové.

Čtěte také: Sára Affašová a Martin Donutil se vzali. Informace o veselce unikla na sociální sítě

Jenovéfa Boková na svatbě novomanželům také zahrála na housle. Kromě zmiňovaných hereček si svatbu nenechaly ujít ani další známé tváře. Na místě samozřejmě nechyběl hereččin slavný tatínek Miroslav Krobot a členové Dejvického divadla, herci Václav Neužil, Jaroslav Plesl či herečka Klára Melíšková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.