Celebrity

23. července 2023 06:49

Tomáš Durčák

Sára Affašová a Martin Donutil se vzali. Informace o veselce unikla na sociální sítě

O tom, že spolu chystají veselku, dali světu vědět už v lednu. Asi nikdo ale nečekal, že se Martin Donutil a Sára Affašová vezmou takhle rychle. Po náročném loňském roce, v němž se pár musel vyrovnat s velkou osobní tragédií, přišlo k sympatické dvojici štěstí.

Dnes už novomanželé Donutilovi za sebou v uplynulém půlroce mají pořádnou emoční horskou dráhu. V druhé polovině října museli překonat obrovský smutek a žal, když Sára krátce před porodem přišla o syna Matyáše. „My se teď budeme muset pokoušet jít životem dál a žít, jak nejlíp dovedeme. A budeme to zkoušet znovu a líp. Jednou bude nějakýmu dalšímu děťátku, doufáme, Matyášek starším bráškou a bude ho seshora hlídat,“ napsala tehdy zdrcená herečka.

Pár se poté stáhl do soukromí, a aby našel potřebný klid, strávili Martin se Sárou nějaký čas v USA, kde se pokoušeli s tou zřejmě nejbolestivější možnou ztrátou vyrovnat. Vánoce strávili v rodinném kruhu, kde jim byl oporou i Martinův otec Miroslav Donutil (72). Ihned poté však partneři opět vyrazili do zahraničí, aby přišli na jiné myšlenky – tentokrát na čerstvý vzduch do slovenských Tater.

Až na druhou polovinu letošního ledna si však Sára nechala jedno tajemství ještě z Ameriky. „No a ještě v listopadu na Times Square přede mnou Martin poklekl. #budemesebrat,“ napsala šťastná herečka na začátku roku na svůj Instagram. Z tohoto rozhodnutí byla více než jasná jedna věc – že je ztráta společného potomka rozhodně posílila a jsou odhodláni snažit se ji společně překonat a najít opět štěstí.

Podívejte se, jak si Vary užil Miroslav Donutil s manželkou:

Již na konci února pak herečka s česko-syrskými kořeny prozradila, že plány na veselku jsou v plném proudu. „Našli jsme překrásné místo s duší, jak jsme si vysnili. Příroda, les, louky, rybník, potok. Už mám i šaty. Moc se těším, až vám to ukážeme,“ prozradila na svém instagramovém profilu. O svatbě jako první informoval web Super.cz. Ten uvedl, že o veselce se na Instagramu zmínila herečka Beata Kaňoková. Více informací o svatbě zatím novomanželé fanouškům nesdělili.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.