Celebrity

26. prosince 2022 14:14

Vanesa Havlíková

Jak trávili Vánoce Sára Affašová a Martin Donutil? Rodina i tajemný dárek od Ježíška

Období Vánoc je především o tom, že můžeme být se svojí rodinou a svými nejbližšími. Pohodička s těmi nejdražšími je nad všechny dárky světa. Jedny z nejtěžších Vánoc letos prožili herečka Sára Affašová (28) s partnerem Martinem Donutilem (31), kteří se vyrovnávají z rodinné tragédie.

Původně měli letošní svátky trávit ve třech, ale osud tomu chtěl bohužel jinak. Mladá herečka den před termínem porodu o syna přišla a pro všechny to bylo velmi bolestivé a smutné období.

Sára Affašová se proto rozhodla odcestovat společně s přítelem Martinem do Ameriky a pokusit se tragickou událost alespoň z části zpracovat. Nyní se prostřednictvím sociálních sítích ozvali a sdíleli společné fotografie od vánočního stromečku. Na Vánoce se vrátili zpět do Česka a tráví je v kruhu rodiny.

„Naše rodina, všichni pospolu. Ségra to fotí. Mrzí mě, že na té společný fotce není taky... Krásný a klidný svátky a užijte si čas spolu. Všem hlavně zdraví a lásku. Mám vás ráda,“ vzkázala Sára prostřednictvím svého Instagramu a od sledujících se dočkala ohromné podpory.

Vánoce jako z Pelíšků

Kromě toho, že Vánoce trávili společně s rodinou, kde samozřejmě nechyběl ani otec Sářina přítele herec Miroslav Donutil (71), mladému páru udělal radost také jeden z vánočních dárků. Na klice od vchodových dveří našli zavěšený balíček. „Musím říct, že tohle nás dojalo.. Děkujeme, Ježíšku,“ svěřil se Martin Donutil na svých sociálních sítích a pochlubil se také obsahem dárku. Uvnitř byly mimo jiné dva desetníky pro štěstí. To jim ve společném životě přejí jejich fanoušci.

O další dárek, který vykouzlil úsměv na tváři, se poté postarali Martin společně se Sárou, kdy pro Miroslava Donutila přichystali Vánoce jako z Pelíšků, kde si oblíbený herec zahrál jednu z hlavních rolí a scény z tohoto filmu patři již k legendárním. Miroslav totiž dostal zelené vojenské ponožky a kozačky, přičemž jeho syn nezapomněl dodat hlášku: Ty jsou, co?

Sára Affašová s Martinem Donutilem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.