Celebrity

26. prosince 2022 12:44

Vanesa Havlíková

Kateřina Brožová strávila Vánoce s dcerou. Půvabná Katka jako by mámě z oka vypadla

Období Vánoc je především o tom, že můžeme být se svojí rodinou a svými nejbližšími. V tu chvíli si pak uvědomíme, že to je ten největší a nejkrásnější dárek, který můžeme dostat. Své o tom ví i herečka Kateřina Brožová (54), která letošní Štědrý den oslavila s dcerou Kačenkou (20) a společnými fotografiemi se pochlubila skrze své sociální sítě.

Pokud se dá o někom říct, že čím starší, tím krásnější, tak u herečky a zpěvačky Kateřiny Brožové to rozhodně platí. V únoru sice oslaví 55. narozeniny, ale málokdo by jí tento věk hádal. Dcera Kateřina Tomanová jako by mamince z oka vypadla, zdědila po ní nejen půvab, ale i husté blond vlasy.

Vánoce Kateřina Brožová strávila s dcerou

Už před Vánoci herečka věděla, že svátky stráví společně s dcerou a náležitě si to spolu užijí. Krásnými vánočními fotografiemi s půvabnou Kačenkou se herečka pochlubila na svém Instagramu a mezi fanoušky tak sklidila velký úspěch.

Vánoce miluji a strávíme je spolu s mou dcerou Kateřinou. Pokud někoho zajímá, zda u štědrovečerního stolu se mnou bude nějaký muž, tak vlastně hned dva – jsou to naši pejsci Jordy a Max,“ prozradila Kateřina Brožová ještě před Vánoci pro Super.cz s tím, že určitě vyrazí i někam na hory a za přáteli.

Jak prozradila, tak i udělala. Štědrý den strávila s dcerou a svými dvěma pejsky, které dámám dělali společnost. Přestože herečka, která si zahrála například i v oblíbeném seriálu Modrý kód, aktuálně žije život single ženy a momentálně po jejím boku žádný muž není, vůbec jí to nevadí a naopak si to velmi užívá. Největší radost jí dělá právě dcera Kateřina, která studuje na vysoké škole, navzájem se podporují a společně si velmi rozumí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.