Celebrity

26. prosince 2022 12:44

Vanesa Havlíková

Kateřina Brožová strávila Vánoce s dcerou. Půvabná Katka jako by mámě z oka vypadla

Období Vánoc je především o tom, že můžeme být se svojí rodinou a svými nejbližšími. V tu chvíli si pak uvědomíme, že to je ten největší a nejkrásnější dárek, který můžeme dostat. Své o tom ví i herečka Kateřina Brožová (54), která letošní Štědrý den oslavila s dcerou Kačenkou (20) a společnými fotografiemi se pochlubila skrze své sociální sítě.

Pokud se dá o někom říct, že čím starší, tím krásnější, tak u herečky a zpěvačky Kateřiny Brožové to rozhodně platí. V únoru sice oslaví 55. narozeniny, ale málokdo by jí tento věk hádal. Dcera Kateřina Tomanová jako by mamince z oka vypadla, zdědila po ní nejen půvab, ale i husté blond vlasy.

Vánoce Kateřina Brožová strávila s dcerou

Už před Vánoci herečka věděla, že svátky stráví společně s dcerou a náležitě si to spolu užijí. Krásnými vánočními fotografiemi s půvabnou Kačenkou se herečka pochlubila na svém Instagramu a mezi fanoušky tak sklidila velký úspěch.

Vánoce miluji a strávíme je spolu s mou dcerou Kateřinou. Pokud někoho zajímá, zda u štědrovečerního stolu se mnou bude nějaký muž, tak vlastně hned dva – jsou to naši pejsci Jordy a Max,“ prozradila Kateřina Brožová ještě před Vánoci pro Super.cz s tím, že určitě vyrazí i někam na hory a za přáteli.

Jak prozradila, tak i udělala. Štědrý den strávila s dcerou a svými dvěma pejsky, které dámám dělali společnost. Přestože herečka, která si zahrála například i v oblíbeném seriálu Modrý kód, aktuálně žije život single ženy a momentálně po jejím boku žádný muž není, vůbec jí to nevadí a naopak si to velmi užívá. Největší radost jí dělá právě dcera Kateřina, která studuje na vysoké škole, navzájem se podporují a společně si velmi rozumí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.