Celebrity

22. července 2023 21:19

Josef Šťastna

Nejdříve trénink, pak láska, nakonec svatba. Petra Kvitová si vzala svého trenéra

Svatba Kvitové

Nejdříve si spolu pinkali, pak se zamilovali, nyní jsou z nich manželé. Vynikající česká tenistka Petra Kvitová (33) si vzala za manžela svého dlouholetého trenéra Jiřího Vaňka (45).

Dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová a jedna z nejlepších tuzemských tenistek historie se ve svých třiatřiceti letech vdala. Ano řekla dlouholetému trenérovi Jiřímu Vaňkovi. Informaci o utajeném obřadu na nádherném statku Oblík přinesl jako první web eXtra.cz, později podrobnosti přidal Blesk.cz. Pár, který se poznal díky tenisu, se zasnoubil minulý rok.

Velké tenisové veselky se v roli hostů mimo jiné zúčastnili například uznávaný fyzioterapeut Pavel Kolář nebo čerstvá vítězka wimbledonské čtyřhry a bývalá spoluhráčka Kvitové z Fed Cupu Barbora Strýcová.

Zásnuby proběhly minulý rok v létě v průběhu legendárního anglického turnaje. „Wimbledon je pro mě hrozně speciální a řekla jsem tady ano,“ napsala zamilovaná Kvitová tehdy na Instagram.

V dubnu letošního roku potvrdila Blesku přípravy na veselku. „To víte, že se těším na svatbu. Už se to blíží,“ uvedla na jaře. Nyní je z ní vdaná paní a oba novomanželé si vychutnávají gratulace.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.