Celebrity

2. července 2023 06:00

Vanesa Havlíková

Terezu Kostkovou veřejné vyznání manžela dojalo. Je exaktní, důvěřivá a není hádavá, řekl

Kostková a Nvota v 7 pádech

Herečka Tereza Kostková (47) a režisér Jakub Nvota (46) spolu tvoří manželský pár již pět let a moderátorka se tak po rozpadu manželství s režisérem Petrem Kracikem stala opět vdanou paní. Umělecký pár přijal pozvání do talkshow Honzy Dědka, kde promluvili o tom, jak se jim žije v domácnosti s hadem, i o smrti, na kterou je oba rodiče odmala připravovali.

Ve společné domácnosti herečky Terezy Kostkové, kterou můžete znát například ze seriálu Hvězdy nad hlavou a režiséra Jakuba Nvoty kromě hereččina syna Antonína žije také pes Boomer a had. „Toníček si ho přál v době, kdy říkal, že bude mladým přírodovědcem. Pak se ale rozhodl, že bude radši režisérem, a o hada se starám já, čistím ho já, krmím já. A Toník zpovzdálí, s úctou a respektem pozoruje. Kubík mi před pěti lety, kdy jsme se brali, slíbil, že ho do roka vezme do ruky. Ještě se to nestalo,“ prozradila Tereza Kostková.

„Nikdo to ode mě nechtěl. Zapomnělo se na to,“ bránil se Jakub Nvota. Marně. „Nezapomnělo. Právě jsi nám to připomněl,“ svitla herečce naděje.

Čtěte také: Syn Kostkové má výhrady k jejímu natáčení. Jakou roli by si pro ni představoval?

Domácnost mají harmonickou

Manželé mají podle všeho harmonickou domácnost. „Ty nejsi typická česká herečka. To je kompliment. Kromě toho, že je Tereza exaktní a přesná, tak je důvěřivá. Může s ní člověk komunikovat a vnuknout jí nějaký nápad nebo myšlenku. A ona to probere. Není hádavá,“ popsal svoji ženu režisér.

„To od něj slyším poprvé v životě, ale jsem v rozpacích, že takhle na veřejnosti. To je hezký, co říkal. Pojďme dál, jsem z toho červená. Já jsem se ho nikdy neptala, jak mě vnímá. Ale hádavá vím, že nejsem. To vím i z domova,“ začervenala se Kostková.

Kromě Kostkové a Nvoty se v 7 pádech Honzy Dědka představili také skupina Holki.

Téma smrti u nich bylo na denním pořádku

Z domova mají oba vůbec zajímavé návyky. Rodiče je totiž odmala připravovali na svoji smrt. „Moji rodiče často řešili téma smrti. Tatínek si zkoušel, jak bude vypadat v rakvi. Oni mi téma smrti zpřirozeňovali do života. Jednou ho tak zpřirozenili, že když jsem přišla večer domů, mamka na mě šeptala, abych byla ticho, že tatínek se úplně uvolňuje a zkouší si, jak bude vypadat v rakvi. Tatínek se snažil povolit všechny svaly a maminka mu radila, co má ještě dělat. To mi bylo asi sedmnáct,“ zavzpomínala Kostková.

Podobnou zkušenost má z rodiny i její muž. „Můj otec je režisér. Ten se sice nepřipravoval do hrobu, ale zase my si pěstujeme rodinnou hypochondrii. Jedno léto na chalupě stoupl na rezavý hřebík. A rozhodl se, že má otravu krve a že je to daleko k lékaři, že to nestihne. Tak si lehl a my jsme k němu po jednom museli přistupovat a loučit se s ním,“ vyprávěl Nvota v 7 pádech Honzy Dědka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.