Dcera Dvořáka a Munzarové měla konzervatoř zakázanou. K herectví stejně sklouzla

Anna Dvořáková měla herectví od rodičů zakázané

Anna Dvořáková je dcera herců Jiřího Dvořáka a Báry Munzarové. A jak se zdá, jablko nepadá daleko od stromu. Anička po vzoru svých rodičů propadla herectví, i když doma původně nechtěli, aby se tomuto oboru věnovala.

Jednadvacetiletá Anna Dvořáková se věnuje herectví, tvorbě na sociálních sítích a nedávno si oblíbila také jezdectví. „Začala jsem se učit u tety v Kutné Hoře, která je absolutní ‚koňařka' a mě to chytlo. Říkala jsem si, že to musím zkusit,“ prozrazuje v rozhovoru pro pořad Showtime. Přiznala ale, že to není tak jednoduché. „Lidi na koni vypadají tak ladně, ale popravdě, potom chodíte jako tučňák, protože musíte mít přitisklé nohy a je to šílený. Ráda si dávám výzvy sama pro sebe, tak jsem se rozhodla, že si ještě zajezdím,“ popisuje svůj nový koníček Dvořáková.

Mohlo by vás zajímat: Jiří Dvořák vedle nové mladší přítelkyně jen září. Poznali se, když jí bylo osmnáct

Rodiče ji od herectví odrazovali

Anička je úspěšnou tiktokerkou. Na této sociální síti ji sleduje už přes milion fanoušků. Mimo to se ale také věnuje herectví, i když přiznává, že ji od toho doma zpočátku odrazovali. „Já jsem měla zakázanou konzervatoř, nebo ne úplně zakázanou, ale řeklo se: ‚Prosím, jdi na gympl, my jsme taky byli na gymplu.' Takže tak. Ale já jsem ráda, že jsem šla nejdřív na gymnázium, že jsem tak nějak dorostla, ale pak jsem k tomu herectví stejně zabočila,“ vypráví s úsměvem Anička.

Mamka je tak čistý člověk, je to i jeden z mých nejlepších kamarádů...

Teď už ji rodiče ve všem podporují, a dokonce spolu doma cvičí texty. „Někdy se všichni tři učíme scénáře, dole z chodby se ozývá jeden text, z mého pokoje druhý text a potom z obýváku další text, takže je to trochu blázinec, ale jsem vděčná, že mi mamka radí i co si vzít na plac s sebou nebo tak. Podporují mě, mamka i taťka. Jsou rádi, i když se tomu bránili. Původně mě nikdo nechtěl v této branži, ale teď mě podporují a je to super,“ dodává Dvořáková.

Čtěte také: Osamělý Jiří Dvořák se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Co ho drží nad vodou?

Blízký vztah s rodinou

S rodiči má Anička velice blízký vztah a nešetří na ně slovy chvály. „Mamka je tak čistý člověk, je to i jeden z mých nejlepších kamarádů. Oba dva rodiče. Máme to doma nastavený, že si můžeme říct všechno, čehož já si vážím. U obou vím, že kdyby cokoliv, tak za nimi můžu jít. Jsou ta záchranná síť a vím, že je pro ně někdy těžký koukat se na to, co dělám, ale fakt mě podporují oba dva. Jsem moc pyšná a vděčná, že to jsou moji rodiče,“ pochvaluje si rodinné vztahy.

Co se týče vztahu, tak prý dříve muselo na partnera probíhat přísné výběrové řízení. Když se s někým seznámila, musela svůj nový objev doma hned představit. „Táty jsem se trochu bála. Říkám: ‚Prosím, že nebudeš dělat zpovědi,' a on, že ne: ‚Když tak řeknu, že ho zabiju, kdyby ti ublížil.' A já: ‚To nedělej, to se nedělá, prosím',“ vypráví humorné scénky Anička a dodává že jsou oba dva rodiče naštěstí v pohodě. „Už si začínají uvědomovat, že už mi není patnáct a že jsem dospělá, takže se zvládnu rozhodovat a nekecají mi do toho,“ doplňuje na závěr. Momentálně už má dva roky přítele, který je muzikant.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.