Celebrity

21. května 2023 05:30

Vanesa Havlíková

Kopie Kubelkové či Brožové. Slavné dcery své matky nezapřou krásou ani talentem

Být dcerou slavných rodičů nemusí být vždycky jednoduché. To platí zejména v případě, kdy je podoba tak zřetelná, že si své soukromí jen stěží uhlídáte. Jak v Česku, tak v zahraničí je hned několik dívek, které zdědily vizáž a nezaměnitelný styl svých matek a jejich přírodní krása se stala klíčem k jejich úspěchu.

Přestože si většina známých matek snaží svůj soukromý život chránit, jak jen to jde, a své děti nechtějí příliš ukazovat na veřejnosti, někdy se tomu nelze vyvarovat. V některých případech je totiž hned na první pohled patrné, že k sobě patří. Mnohé dcery totiž věrně kopírují podobu i chování svých slavných matek.

Iva Kubelková a dcera Natálie

Pokud se někde geny nedají zapřít, je to rozhodně u dcery moderátorky Ivy Kubelkové (46), modelky Natálie Jiráskové (18). Jejich podoba je zřetelná naživo i na společných fotografiích. Natálie nepodědila po mamince pouze úsměv, výraz a podobnou gestikulaci, ale také postavu s přednostmi, které nelze přehlédnout.

Dcery Ivy Kubelkové jako by mamince z oka vypadly:

Přečtěte si také: Iva Kubelková s dcerou Natálkou ovládly Vary. Za jejich maskami se otáčely i dámy

Jana Bernášková a dcera Justýna

Herečka Jana Bernášková (42) oplývá krásou, kterou po ní zdědila i její dcera. Šestnáctiletá Justýna se možná stane jednou z nejpůvabnějších českých hereček nové generace. Aktuálně ji však láká spíše modeling, kterému se také začala věnovat. S maminkou si jsou opravdu velmi podobné, a vždy když se herečka objeví s dcerou na veřejnosti, vyvolá pozdvižení.

Dana Batulková a dcera Mariana

Zpěvačka, herečka a dcera slavných rodičů Mariana Prachařová (29) dlouhou dobu kráčela ve šlépějích matky, protože se již od dětství věnovala herectví. Od toho po nějaké době upustila a nyní se zaměřuje primárně na sociální sítě. Fyzickou podobu však s maminkou Danou Batulkovou (65) nezapře už nikdy. Téměř k nerozeznání od sebe byly hlavně v době, kdy si Mariana nechala ostříhat dlouhé blonďaté vlasy na mikádo, které nosí právě i její matka.

Mohlo by vás zajímat: Batulková zažila bolestný rozvod, dcera Mariana anorexii. Jsou si kamarádkami a oporou

Kateřina Brožová a dcera Katka

Pokud se dá o někom říct, že čím je starší, tím je krásnější, je to herečka a zpěvačka Kateřina Brožová. V únoru oslavila 55. narozeniny, ale málokdo by jí tento věk hádal. Dcera Kateřina Tomanová jako by mamince z oka vypadla – zdědila po ní navíc nejen půvab, ale i husté blond vlasy.

Cindy Crawford a dcera Kaia

Dcera herečky a modelky Cindy Crawford (57) Kaia (21) své geny rovněž nezapře. Nezdědila po matce pouze krásu, ale také talent. Už od osmnácti let kráčí v jejích šlépějích a profesionálně se věnuje modelingu. Obě mají za sebou dokonce společnou přehlídku pro značku Off-White, kde vypadaly opravdu jako starší a mladší sestra.

Čtěte také: Děti slavných na sítích: Synové Krainové to schytali. Kdo potomky raději skrývá?

Catherine Middleton a dcera Charlotte

V neposlední řadě nelze nezmínit královskou rodinu, a sice maminku Catherine, princeznu z Walesu, a její dceru princeznu Charlotte z Walesu. Té je teprve osm let a její podoba s oběma rodiči je vskutku nepřehlédnutelná. S maminkou ji navíc kromě fyzické krásy pojí také stejný styl oblékání.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.