Celebrity

21. května 2023 05:30

Vanesa Havlíková

Kopie Kubelkové či Brožové. Slavné dcery své matky nezapřou krásou ani talentem

Být dcerou slavných rodičů nemusí být vždycky jednoduché. To platí zejména v případě, kdy je podoba tak zřetelná, že si své soukromí jen stěží uhlídáte. Jak v Česku, tak v zahraničí je hned několik dívek, které zdědily vizáž a nezaměnitelný styl svých matek a jejich přírodní krása se stala klíčem k jejich úspěchu.

Přestože si většina známých matek snaží svůj soukromý život chránit, jak jen to jde, a své děti nechtějí příliš ukazovat na veřejnosti, někdy se tomu nelze vyvarovat. V některých případech je totiž hned na první pohled patrné, že k sobě patří. Mnohé dcery totiž věrně kopírují podobu i chování svých slavných matek.

Iva Kubelková a dcera Natálie

Pokud se někde geny nedají zapřít, je to rozhodně u dcery moderátorky Ivy Kubelkové (46), modelky Natálie Jiráskové (18). Jejich podoba je zřetelná naživo i na společných fotografiích. Natálie nepodědila po mamince pouze úsměv, výraz a podobnou gestikulaci, ale také postavu s přednostmi, které nelze přehlédnout.

Dcery Ivy Kubelkové jako by mamince z oka vypadly:

Přečtěte si také: Iva Kubelková s dcerou Natálkou ovládly Vary. Za jejich maskami se otáčely i dámy

Jana Bernášková a dcera Justýna

Herečka Jana Bernášková (42) oplývá krásou, kterou po ní zdědila i její dcera. Šestnáctiletá Justýna se možná stane jednou z nejpůvabnějších českých hereček nové generace. Aktuálně ji však láká spíše modeling, kterému se také začala věnovat. S maminkou si jsou opravdu velmi podobné, a vždy když se herečka objeví s dcerou na veřejnosti, vyvolá pozdvižení.

Dana Batulková a dcera Mariana

Zpěvačka, herečka a dcera slavných rodičů Mariana Prachařová (29) dlouhou dobu kráčela ve šlépějích matky, protože se již od dětství věnovala herectví. Od toho po nějaké době upustila a nyní se zaměřuje primárně na sociální sítě. Fyzickou podobu však s maminkou Danou Batulkovou (65) nezapře už nikdy. Téměř k nerozeznání od sebe byly hlavně v době, kdy si Mariana nechala ostříhat dlouhé blonďaté vlasy na mikádo, které nosí právě i její matka.

Mohlo by vás zajímat: Batulková zažila bolestný rozvod, dcera Mariana anorexii. Jsou si kamarádkami a oporou

Kateřina Brožová a dcera Katka

Pokud se dá o někom říct, že čím je starší, tím je krásnější, je to herečka a zpěvačka Kateřina Brožová. V únoru oslavila 55. narozeniny, ale málokdo by jí tento věk hádal. Dcera Kateřina Tomanová jako by mamince z oka vypadla – zdědila po ní navíc nejen půvab, ale i husté blond vlasy.

Cindy Crawford a dcera Kaia

Dcera herečky a modelky Cindy Crawford (57) Kaia (21) své geny rovněž nezapře. Nezdědila po matce pouze krásu, ale také talent. Už od osmnácti let kráčí v jejích šlépějích a profesionálně se věnuje modelingu. Obě mají za sebou dokonce společnou přehlídku pro značku Off-White, kde vypadaly opravdu jako starší a mladší sestra.

Čtěte také: Děti slavných na sítích: Synové Krainové to schytali. Kdo potomky raději skrývá?

Catherine Middleton a dcera Charlotte

V neposlední řadě nelze nezmínit královskou rodinu, a sice maminku Catherine, princeznu z Walesu, a její dceru princeznu Charlotte z Walesu. Té je teprve osm let a její podoba s oběma rodiči je vskutku nepřehlédnutelná. S maminkou ji navíc kromě fyzické krásy pojí také stejný styl oblékání.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.