Celebrity

8. května 2023 19:50

Tomáš Durčák

Alžběta II. by byla hrdá, jak Charlotte zvládla korunovaci. Fanoušci rodiny řeší podobu

Druhý den korunovačních oslav

Korunovace nového britského krále Karla II. dopadla velkým úspěchem nejen pro něj a jeho manželku Camillu, ale i pro Kate, jež by se jednou měla stát další královnou po boku svého manžela a dědice trůnu Williama. Fanoušci z celého světa opět obdivují nejen její smysl pro módu, ale také skvělou výchovu svých tří dětí, které během celého ceremoniálu předvedly chování hodné členů královské rodiny. Pozornost milionů fanoušků monarchie si ale pro sebe trošku ukradla osmiletá princezna Charlotte.

Nejen Kate (41), ale i její sestra Pippa (39) sklidily všeobecné ovace za své slavnostní outfity. Není se čemu divit, jelikož princezna z Walesu je dlouhodobě považována za jednu z nejlépe oblékaných žen světa, jejíž modely mnohdy určují módní trendy. Diváci sledující korunovaci však opět nešetřili chválou vůči Kate jakožto matce.

Navzdory tomu, že její tři potomci - tedy George (9), Charlotte (8) a známý šibal Louis (5) - jsou stále relativně malí, už nyní prokazují obdivuhodnou schopnost vydržet mnohahodinové ceremoniály „dospělých“ zcela v klidu, aniž by zlobili. A co víc, jejich chování plné grácie i správných společenských způsobů nechává řadu maminek z celého světa doslova v němém úžasu.

Podoba malé Charlotte s královnou Alžbětou je udivující

Záplava pochval a obdivů se snesla zejména na malou princeznu Charlotte. Ta stejně jako maminka oblékla na dědečkovu korunovaci úchvatné šaty a zároveň opět celému světu ukázala, že roste do krásy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podle stylistky selhala při korunovaci Zuzana Čaputová

Nebylo určitě náhodou, že svým outfitem i ozdobou ve vlasech skvěle ladila s maminkou. A nejen to, pozorné oči fanoušků si nemohly nevšimnout až neuvěřitelné podoby s prababičkou, královna Alžbětou II. by jistě byla na Charlotte hodně hrdá. Nemluvě o tom, že již dříve byla malá princezna srovnávána s dodnes populární princeznou Dianou.

⁉️Some of you are saying Princess Charlotte looks like Diana, others like the Late Queen. I give you some collages with...

Posted by Kate Middleton Royal Style on Saturday, May 6, 2023

I když je velkolepá korunovace za námi, fanoušci britské královské rodiny se rozhodně nenudí. Aktuálně se totiž rozplývají nad tím, jak skvěle vychovaná a půvabná mladá dívka z Charlotte roste. Až dojemná podoba s loni zesnulou Alžbětou II. je jedním z důvodů, proč si osmiletá dívka umí při velkolepých akcích uzmout velký kus mediální pozornosti pro sebe.

Sdílejte článek
Štítky Alžběta II. móda výchova děti podoba oděvy Catherine, princezna z Walesu Charlotte, princezna z Cambridge korunovace Karla III. půvab

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.