Celebrity

7. května 2023 06:00

Gabriela Kolinová

Šibal Louis opět rozesmál Brity svými úšklebky. George a Charlotte na korunovaci zářili

VIDEO: Karel III. s korunou, zlatý kočár i zdravice z balkónu. Podívejte se na zásadní momenty korunovace

Princ Louis na sebe dokáže upozornit, jak už jsme se mohli několikrát přesvědčit na oficiálních akcích britské královské rodiny. A ne jinak tomu bylo i na korunovaci krále Karla III. Malý šibal na sebe strhnul veškerou pozornost. Na slavnostním ceremoniálu ve Westminsterském opatství zíval s pusou dokořán a vrtěl se, na balkóně Buckinghamského paláce pak dělal vtipné grimasy, když vzdušný prostor nad Londýnem ovládly akrobatické stíhačky Britského letectva známé jako Red Arrows.

Princ Louis oslavil na konci dubna páté narozeniny. Nejmladší potomek prince Williama (40) a princezny Catherine (41) se už několikrát s královskou rodinou účastnil oficialit a vždy si získal velkou pozornost a srdce veřejnosti. Fanoušky monarchie rozesmál hlavně svými roztomilými ksichtíky.

Naposled na sebe upozornil loni v červnu během oslav platinového jubilea královny Alžběty II., kdy si při letecké show na balkóně Buckinghamského paláce zacpával uši a u toho se roztomile šklebil. Celou Británii pak dojalo, když Kate řekla, jak nejmladší syn reagoval na smrt své milované prababičky.

Malý Louis nezklamal ani tentokrát. Vedle maminky Kate si během přeletu stíhaček pořádně zakřičel, což jeho rodiče a ostatní členové britské královské rodiny přešli s úsměvem. Pro malého prince to totiž byla vzrušující podívaná po dlouhé korunovaci dědečka krále, kde už byl mírně neposedný.

Během slavnostního ceremoniálu ve Westminsterském opatství se díval vzhůru, nakláněl se ke své sestře Charlotte a něco jí ukazoval, nebo dokonce zíval. „Během vysílání bylo vidět, jak princ kope nohama a svoji matku Kate tak nutil, aby ho ukázňovala,“ upozornil na Louisovu neposednost deník Daily Mail.

Princezna Charlotte, které na začátku května oslavila osmé narozeniny, se dokázala o svého mladšího brášku skvěle postarat. Během korunovace ho držela za ruku a když se začínal vrtět, tak ho usměrňovala. Jak bylo patrné, mnoho věcí mu i vysvětlovala.

Mohlo by vás zajímat: Sestry Middletonovy byly ozdobou korunovace. Pippa si mohla dovolit civilnost

Nejstarší syn Williama a Kate, devítiletý princ George, měl na korunovaci speciální úkol, byl jedním ze čtyř pážat a v průvodu nesl dědečkovo roucho. I on se ale během dlouhé ceremonie neudržel a v jednu chvíli vyplázl jazyk.

Jak to slušelo dámám během korunovace?

Sdílejte článek
Štítky stíhačka královská rodina Buckinghamský palác korunovace Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Charlotte, princezna z Cambridge George, princ z Cambridge korunovace Karla III.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.