Celebrity

7. května 2023 10:08

Josef Šťastna

Ostré hodnocení stylistky: Macron elegantní, Zelenská okouzlující, ale Čaputová selhala

Co oblékly Zuzana Čaputová, Olena Zelenská nebo Brigitte Macron na korunovaci?

Korunovace britského krále Karla III. byla velkou módní událostí. Partnerky velkých státníků zářily, na módním poli se dařilo také královnám a princeznám z celého světa. Podle stylistky Nikol Markové se ale akce nevydařila slovenské prezidentce Zuzaně Čaputové.

Korunovace Karla III. byla tak trochu i módní přehlídkou a bylo jasné, že ostře sledované budou ženy, které vládnou světu. Zuzana Čaputová jako hlava Slovenska ale zklamala. Myslí si to stylistka Nikol Marková.

„Byla jsem mírně zklamaná. Ona je vždy velmi elegantní, má padnoucí modely, ale tohle se nepovedlo,“ komentovala Marková pro CNN Prima News pastelově modrý kostýmek slovenské prezidentky.

„Podle etikety tam není nic špatně, ale šaty jí vůbec nelichotí,“ dodala Marková, podle které při korunovaci zářila například manželka ukrajinského prezidenta Olena Zelenská, která v Londýně vynesla  zelenkavé šaty s kabátkem stejné barvy. „Dělá to krásnou ženskou siluetu,“ popsala stylistka s tím, že takto by to mělo na tak velké akci vypadat.

Obrovskou pochvalu si od Nikoly Markové zasloužila také první dáma Francie Brigitte Macron. „Líbí se mi to zvýraznění ramen,“ uvedla k jejímu modelu. Stylistka upozornila také na fakt, že většina dam zvolila stejnou barvu šatů i kabátu. „Přesně to dělá ženskost a eleganci,“ vysvětlila otevřeně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jaké hodnocení si od módní expertky zasloužila Eva Pavlová?

Princezna Kate zářila

Princezna z Walesu podle stylistky Markové obhájila na sobotní korunovaci svoje čestné místo mezi nejlépe oblékanými ženami na světě. „Udělalo to ve mně ‚ach‘. Jde z ní ženská síla, z toho modelu jsem unešená. Je velkolepý a nádherný,“ nechala se slyšet stylistka a dodala, že vlastně ani není překvapená. „U Kate všichni čekali, že bude perfektní.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.