Celebrity

9. května 2023 10:21

Josef Šťastna

Během korunovace se na záběrech objevila temná postava. Brity vyděsil pan Smrťák

Britové milují tajemné příběhy a historie monarchie je plná podivných událostí. Bylo jasné, že něco zvláštního se musí stát i během korunovace krále Karla III. Na záběrech kamer se objevila postava, která připomíná zlé síly. K záběrům se nakonec vyjádřilo také Westminsterské opatství.

Lidé, kteří v sobotu sledovali přímý přenos z Westminsterského opatství, si všimli podivné postavy, která se na mžik za záběrech objevila. Na první pohled silueta připomínala postavu v kápi, která nese kosu. Na sociálních sítích se ihned začaly objevovat spekulace, koho asi pan Smrťák hledá...

Mohlo by vás zajímat: Nejlepší snímky z korunovace Karla III. najdete zde

Westminsterské opatství je považováno za jedno z nejtajemnějších míst v celém Spojeném království a fanoušci strašidelných historek připomínali, že Karel III. prokazuje odvahu, když se nechá korunovat právě v tomto starobylém místě.

Všechny spekulace o temném démonovi nakonec v oficiálním prohlášení ukončili až představitelé opatství. Tajemná postava byla podle webu The Tab identifikována jako pomocník, který se podílí na přípravě bohoslužby, ale sám není členem kléru.

Sdílejte článek
Štítky Velká Británie tajemno záhada duchové Karel III. Westminsterské opatství korunovace Karla III.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.