Celebrity

6. dubna 2023 05:30

David Laštovka

Kateřina Brožová otevřeně popsala svůj vztah s exmanželem. Na dceru je pyšná

Kateřina Brožová o dceři

Herečka Kateřina Brožová, která letos v únoru oslavila 55. narozeniny, má z manželství s podnikatelem Zdeňkem Tomanem dceru Kateřinu, dnes už jednadvacetiletou slečnu. Nejen o ní promluvila v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Blíží se Velikonoce. Jak je letos budete trávit?
Doma, v klidu a v pohodě a pak s dcerou na závodech s koňmi. Těším se, jak společně oslavíme svátky jara.

Udržujete nějaké tradice?
Samozřejmě malování vajíček, to probíhá vždycky. Budu péct beránky, nádivku. Troufám si tvrdit, že mám vynikající. (smích)

Máte nějaký svůj recept?
Vyloženě ne, dělám to, dá se říct, od ruky, podle chuti.

Zmínila jste dceru Kateřinu, která je už jednadvacetiletá, dospělá slečna. Bude z ní herečka?Umělecké nadání má, to ještě zúročí, ale herectví ji neláká. Miluje koně. Je velmi kreativní, organizační typ, nesmírně pracovitá. Má na starosti management našeho jezdeckého klubu, zároveň trénuje a jezdí, a do toho studuje vysokou školu, která má zaměření na ekonomii a marketing. Má toho strašně moc, častokrát jí říkám, aby zpomalila, ale nedá si říct. Chová se jako manažerka v nejlepších letech. (smích) Mám z ní obrovskou radost, má srdce na pravém místě, jsem na ni nesmírně pyšná.

Bydlí Kateřina ještě doma nebo už se osamostatnila?
Je to tak půl na půl. Bydlí se mnou i ve svém bytě. Trávíme spolu hodně času, o všem se radíme, máme spolu krásný vztah, mám v ní úžasnou parťačku.

Jezdíte stále na společné dovolené?
Ano. Teď jsme spolu byly na horách, loni u moře. Letos tam pojedeme znovu. Na dovolené ale byla i se svým přítelem.

Dcera se vám narodila v manželství s podnikatelem Zdeňkem Tomanem, s kterým jste se po sedmi letech rozvedli. Jaký spolu všichni tři máte vztah?
Krásný, rodinný. Udržujeme velmi hezké vztahy, držíme pospolu. Jsem za to šťastná.

Jak nejraději relaxujete? 
V přírodě se svými nejbližšími osobami a s pejsky a koňmi. Mám to štěstí, že přírodu mám na zahradě, takže nemusím chodit daleko. Ráda chodím do lesa, na ryby... Rybaření mě drží už od dětství. Všechno, co chytím, ale pouštím zpátky do vody. Báječný relax pro mě představuje i masáž s různými procedurami. Kvůli časové zaneprázdněnosti už jsem si ji ale dlouho nedopřála.

Jak si udržujete štíhlou postavu?
Už to není taková hitparáda jako dřív, léta jsou znát, to je jasné. Každá žena asi ví, o čem mluvím. Ale nemůžu si stěžovat, ty křivky mám víceméně stále stejné. Je to i díky pohybu, který mám pořád. Starám se o celý dům, zahradu, do toho jeviště, natáčení, nákupy, to je pohybu... Do jisté míry za to vděčím i genům.

Omezujete se kvůli linii v jídle?
Jsem člověk, který sní v podstatě všechno. Bramborák, kachnu stejně jako salát nebo sushi. Pokud se někdo jenom povaluje nebo sedí a nic nedělá, tak se asi žádný zázrak nestane.

Chodíte cvičit?
Posiluji doma. Dělám především cviky na zpevnění celého těla. Nějaké fitness programy na hubnutí jsem nikdy neabsolvovala.

Co se týče oblečení, využíváte služeb stylistů?
Žádného poradce ani stylistu nemám. Všechno si kupuju sama podle toho, co se mi líbí. Využívám vlastní šatník. Módními trendy se striktně neřídím, ale jsou pro mě inspirací. Dávám spíše na svůj vlastní pocit. V oblečení mám ráda ženskost. Žena by měla podpořit své přednosti, pas, linii. Na sobě nemám ráda přeplácanost. Vyznávám spíše umírněnější, uvolněnější styl. Nemám moc ráda vypasované věci.

V čem se cítíte nejlépe?
Dost často nosím šaty a sukně, je mi to pohodlné. V posledních dvou, třech letech ráda využívám nabídky elegantních ženských šatů, které tu dříve nebývaly. Některé ženy k nim třeba nosí i tenistky, což já sice ne, ale neodsuzuji to. Dobře se cítím i ve sportovním oblečení.

Co vás v nejbližší době čeká?
Na první místě je pro mě herectví, zpívání, moderování, to je můj život. Kromě toho jsem se ale začala věnovat produkci. Založila jsem agenturu Divinus, organizuji letní divadelní hry, v produkci máme hru Noc na Karlštejně. Máme skvělé obsazení: Petr Štěpánek, Václav Vydra, Marek Vašut, Sabina Laurinová, Monika Absolonová, Petr Vondráček, Mojmír Maděrič... Letos od 1. do 6. července budeme hrát na zámku Kačina, od 21. července do 29. července v amfiteátru na Konopišti, v srpnu v Mělníku. V repertoáru máme ještě představení Linda. Jedná se o konverzační hru s komediálními i dramatickými momenty, vyprávějící o současném životě. Jinak 22. září v Obecním domě ve Smetanově síni v Praze chystáme velký charitativní večer pro nadační fond, se kterým spolupracuji jako patron. A jako spoluproducentka bych ráda natočila celovečerní film, zatím ale čekám na práva. Připravuji také jeden muzikál. Plánů je dost.

Sdílejte článek
Štítky Velikonoce manželství hubnutí oblečení móda dcera cvičení herečka Kateřina Brožová Zdeněk Toman

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.