Celebrity

17. července 2022 06:30

David Laštovka

Jiří Dvořák vedle nové mladší přítelkyně jen září. Poznali se, když jí bylo osmnáct

Narušitel - upoutávka

Herec s charismatickým hlasem Jiří Dvořák (55) září štěstím. Po bolestném rozchodu s právničkou Jitkou, s níž prožil devět let, našel novou lásku. Opět je o generaci mladší, a dokonce je ze světa showbyznysu. O koho jde?

Vypadá to, že si Jiří Dvořák vybírá partnerky jako přes kopírák. Zatímco jeho poslední přítelkyně, vystudovaná právnička Jitka, byla o jednadvacet let mladší, nyní randí se ženou, které je o sedmadvacet let méně. Jeho novou láskou je slovenská herečka a televizní moderátorka Martina Zábranská. Poprvé se spolu na veřejnosti ukázali během filmového festivalu v Karlových Varech a vzájemné sympatie neskrývali.

Kde mezi nimi přeskočila jiskra, není známo. Nicméně před kamerou se potkali už před deseti lety, a to během natáčení pohádky Šťastný smolař. Tehdy Martině bylo 18 let.

Na další dítě už se necítí

Dvořák měl na životní partnerky dosud smůlu. Manželství s herečkou Barborou Munzarovou, s níž má jedinou dceru Annu se rozpadlo po sedmi letech. Trpkým rozchodem skončil i jeho devítiletý vztah s právničkou Jitkou. Proslýchalo se, že s ní odmítal mít děti, což mělo být jedním z hlavních důvodů, proč šli od sebe. Že už se na další potomky necítí, před časem sám přiznal i deníku Blesk.

„Samozřejmě jsem o tom přemýšlel, ale i kdyby se to povedlo hned teď, v pětašedesáti by mě čekalo řešit problémy teenagerů. Nevím, jestli bych na to měl. Samozřejmě, malé děti má spousta i starších lidí, ale jak říká jeden můj kolega: Proč bych si měl vytvářet vlastní vnuky?“ prohlásil Jiří Dvořák.

Dohodil roli Petru Kostkovi

Jeho herecký um si nyní můžeme připomenout v napínavém filmu Narušitel, který pojednává o elitních českých pilotech prchajících před StB. Spolu s ním si v něm zahrál například Petr Kostka, Stanislav Zindulka nebo Veronika Arichteva.

„První, koho jsme pro film získali, byl Stanislav Zindulka. Pak jsem zavolal Jiřímu Dvořákovi, poslal mu scénář a on se mi za týden ozval, že do toho jde také. Na Veroniku Arichtevu mě přivedla mamka. V roli, kterou představuje Petr Kostka, jsem si představoval původně někoho jiného. Nevyšly mi dva tipy a byl jsem už trochu bezradný. Poprosil jsem tedy Jirku Dvořáka, jestli by o někom nevěděl, a ten mi navrhl právě pana Kostku, s nímž sdílel dvacet let divadelní šatnu. A nakonec to byla opravdu ta nejšťastnější volba,“ prozradil na premiéře filmu jeho režisér a scenárista David Balda. Snímek Narušitel vysílá TV Prima v neděli 17. července ve 20:15.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.