Celebrity

27. listopadu 2023 07:30

Eliška Reiglová

Andrea Bezděková poprvé vyvedla nového partnera. Zapomněl jí zapnout šaty

Už v létě se psalo, že modelka Andrea Bezděková (29) zažívá letní lásku, tehdy ale neprozradila, kdo se stal jejím vyvoleným. Ještě donedávna o svém vztahu mlžila, nyní se ale s partnerem, zpěvákem Sebastianem (31), poprvé vydala do společnosti a zamilované pohledy prozradily, že hrdličky jsou opravdu spokojené.

Otazníky nad vztahem modelky Andrey Bezděkové a zpěváka Sebastiana jsou definitivně smazány. Hrdličky se společně ukázaly ve společnosti a jejich vztah byl tak konečně po týdnech spekulací potvrzen. Na červeném koberci oba vypadali nadmíru spokojeně a zamilovaně se na sebe usmívali.

Počáteční nervozita zasáhla zpěváka i modelku natolik, že ještě chvíli před akcí přemýšleli, zda do společnosti opravdu vyrazit. „Ještě půl hodiny zpátky jsme uvažovali, jestli vůbec půjdeme,“ přiznal Sebastian portálu Super.cz.

Rozepnuté šaty

Právě nervozita způsobila odjezd s nedodělky. Přišla jsem pro jistotu v rozepnutých šatech zezadu i z boku,“ zasmála se modelka. Já šaty Andree oblékal a zapomněl jsem na zipy. Byl to boj, ale jsme tady. Šaty jsou zapnuté,“ zasmál se zpěvák.

Přestože nový páreček přemýšlel, zda nezůstat doma, na večer s předáváním cen ve Foru Karlín se poctivě připravoval. „Změny účesů, změny oblečení. Já se byl ještě dnes přestříhat a na poslední chvíli jsme dorazili sem,“ oddychnul si partner krásné Andrey Bezděkové.

Kdo je Sebastian Navrátil

Sebastian je český zpěvák, kytarista a textař. Své poslední (třetí) album s názvem sBohem vydal 27. 10. 2023. V roce 2012 jste ho mohli vidět také v soutěži Česko Slovensko má talent, kde vystupoval s kapelou Just Try. Společně nahráli například cover slavného hitu „Žijeme len raz“ na platformu YouTube. Tento počin má v době psaní článku více než 1,9 miliónů zhlédnutí.

S Markem Lamborou se Andrea Bezděková rozešla před dvěma lety. Oblíbený herec, který zazářil v seriálu Slunečná a od 6. září hraje v komediálním seriálu Malá velká liga na prima+, si soukromí také umí chránit a nerad mluví o svých láskách. Když chodil s modelkou Andreou Bezděkovou, tak dlouho novináře napínal. Nakonec až Andrea po čase potvrdila, že je mladý herec jejím vyvoleným.

Andrea Bezděková přiznala, že je zamilovaná:

Sdílejte článek
Štítky láska vztah Andrea Bezděková oděv nervozita Sebastian Navrátil Sebastian

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.