Celebrity

26. července 2023 13:04

Josef Šťastna

Marek Lambora má nový objev. Vztah se slavnou herečkou prozradily prsty

Sympatický herec Marek Lambora (28) v minulosti proslul tím, že velmi nerad komentuje svůj soukromý život. Když začal randit s modelkou Andreou Bezděkovou (29), tak se novináři dlouho domnívali, že dvojice spolu jen kamarádí. Nyní má Lambora novou známost. S půvabnou herečkou ho pojí společné záliby.

Oblíbený herec, který zazářil v seriálu Slunečná a od 6. září hraje v komediálním seriálu Malá velká liga na prima+, si soukromí umí chránit a nerad mluví o svých láskách. Když chodil s modelkou Andreou Bezděkovou, tak dlouho novináře napínal. Nakonec až Andrea potvrdila, že mladý herec je jejím vyvoleným.

Nyní se historie opakuje. Lambora tráví hodně času s hereckou kolegyní Sárou Rychlíkovou. O tom, že mladí herci k sobě zahořeli intenzivní náklonností, informoval web Super.cz. „Oba mlží, ale jsou spolu,“ uvedl pro Super.cz zdroj, který dvojici dobře zná.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jak Andrea Bezděková zářila v show Prostřeno!

Redakce Prima Ženy po telefonu kontaktovala také Rychlíkovou. Ta vztah nepopřela, ale také trvala na tom, že o soukromí mluvit nechce. „Já k tomu nebudu nic říkat,“ uvedla na náš dotaz, zda je oficiální partnerkou Marka Lambory.

Lamboru a Rychlíkovou prozradily prsty

Ačkoliv se dvojice snažila začínající vztah před fanoušky utajit, nepovedlo se to. Oba mladí lidé totiž začali sdílet na svých sociálních sítích fotky ze společné dovolené. První fotky byly z Paříže od Eiffelovy věže. Další fotky byly z pláže v Portugalsku. Je pochopitelné, že k moři se za romantickou atmosférou jezdí ve dvou.

Bulvární web expres.cz také upozornil na to, že dvojice si společně vyrazila na wakesurf. Oba herci se spolu na fotkách neobjevili, ale jeden detail si nepohlídali. Když Lambora sdílel video v instastories, bylo jednoduché si všimnout, že osoba, která video natáčí, má na nohách tmavě nalakované nehty. Stejné jako Sára Rychlíková.

Podívejte se na rozhovor s Markem Lamborou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.