Soupeřky drbou Miss Andreu Bezděkovou za zády. Co je na modelce tolik překvapí?

Prostřeno! XXV (5) - Plastika nosu

Do speciálu soutěže amatérských kuchařů s kráskami ze světa showbyznysu přijala pozvání také modelka Andrea Bezděková. Jak se umí otáčet za plotnou a co u ní doma odhalily moderátorky Andrea Antony, Monika Leová nebo zpěvačka Debbi během šmejdění? Pro některé šlo o velké překvapení.

Hostitelka páteční reprízy Andrea Bezděková účinkovala v různých pořadech, ale nikdy by ji nenapadlo, že se představí v pořadu o vaření. Přiznává, že má trému a je zvědavá, jak vše zvládne. Neví, jestli je horší pořad o vaření, nebo vědomostní soutěž. V každém si totiž může člověk uříznout pořádnou ostudu. Poměrně zatěžkávací zkouškou pro ni bylo pečení narozeninového dortu. Jak si není v kuchyni jistá a občas nemá úplně propracovaný systém, tak se jí někdy stane, že zapomene pár potřebných ingrediencí. Konkrétně nyní se vracela rovnou pětkrát. A jedna zastávka byla i do kuchyňských potřeb pro dortovou formu.

Pro své hosty připraví menu skládající se z cuketových placiček, dýňové polévky, pečené pražmy královské s batátovo-dýňovým pyré a švestkového koláče. Andrea Bezděková, držitelka titulu Česká Miss 2016, uvaří v oblíbeném pořadu jako poslední, ovšem hned na začátku týdne svým konkurentkám upřímně přiznala, že rozhodně není žádná bravurní kuchařka. Chtěla tak jen snížit jejich očekávání, nebo se nakonec ukáže, že je to pravda?

Podívejte se, jak se Andrea Bezděková rozparádí s hůlkou:

Dámy strkají nos do modelčina soukromí

Když byla Andrea nakupovat v obchodě se specialitami, oslovil ji jeden pán, kterému přiznala, že bude vařit v Prostřeno! Muž jí poté dal tipy, co by mohla připravit, a modelka na něj dala. „On mi řekl, že dýňová polévka se musí ředit bramborovou zálivkou,“ popíše svým soupeřkám. Ty budou překvapené, že Andrea věřila někomu cizímu, kdo jí mohl poradit nesmysly. Naštěstí ale vše dobře dopadlo.

Zatímco se Andrea bude potit u plotny s dalšími chody, ostatní dámy se vyrazí porozhlédnout po útulném bytě hostitelky. V jednom pokoji je zaujme fotokniha. Andrea Antony při společném listování spontánně ukáže na pět let starou fotku z korunovace Miss. „Tady je ještě před operací nosíčku,“ poznamená. Moderátorka sice neprozradí žádné tajemství, o operaci už kráska několikrát veřejně promluvila, přesto jsou některé dámy informací překvapeny. „Ona má operaci nosíčku?“ diví se nejvíce zpěvačka Debbi. „Asi jsem o tom nikdy neslyšela a přiznám se, že na některých fotkách mi Andrejka přišla trochu jiná… Tak jsem zjistila, že má operovaný nosánek,“ usmívá se Debbi. Nenechte si vpodvečer ujít zvedání pokliček a odhalení vítězky tohoto týdne.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.