Celebrity

28. prosince 2023 10:51

David Laštovka

Bára Munzarová se s Dvořákem rozvedla po sedmi letech. S Trnavským je spojil osud

Anna Dvořáková v 7 pádech Honzy Dědka

Herečka Barbora Munzarová, která 28. prosince slaví 52. narozeniny, se vdávala dvakrát. První manželství s hercem a dabérem Jiřím Dvořákem, s nímž má dnes už jednadvacetiletou dceru Aničku se jí po sedmi letech rozpadlo. Co bylo důvodem? A jak se dala dohromady se svým druhým mužem, hercem Martinem Trnavským?

Prvním manželem Barbory Munzarové byl o čtyři roky starší herec Jiří Dvořák. Brali se v roce 2002, kdy se jim narodila dcera Anna a začali žít ve vile jejích rodičů, hereckých legend Jany Hlaváčové a Luďka Munzara. Po sedmi letech však přišel nečekaně rozvod. O jeho příčinách se hodně spekulovalo. Ani jeden z nich ale konkrétní nebyl. „Jde o rozvod dohodou. Bylo to vyústění jistých okolností a událostí, už nešlo žít pod jednou střechou. Nejvyšší prioritou je pro nás dcera Anička. S Bárou v této souvislosti vycházíme, to je nejdůležitější,“ uvedl tehdy Jiří Dvořák pro iDNES.

Podle některých médií za rozpadem manželství stála jeho záliba v alkoholu a časté návraty domů nad ránem. Jiné informace zase hovořily o tom, že se Munzarová zamilovala do hereckého kolegy Martina Trnavského, s kterým se seznámila během natáčení nekonečného seriálu, kde spolu hráli milenecký pár. Že by právě tohle byl důvod, ale herečka odmítla.

Tajná svatba na zahradě vily Munzara a Hlaváčové

V případě jejího seznámení s Trnavským zafungoval osud. Barbora tehdy prožívala nelehké životní období a nabídku do nekonečného seriálu podle svých slov přijala pouze proto, že potřebovala peníze. „Neměla jsem na vybranou, na domě jsem měla hypotéku jako hrom, tak nebyl čas na hrdinství. Měla jsem malé dítě, rozpadající se manželství, a i když navenek nebylo nic vidět, úplně mi selhávala imunita, brala jsem třeba za dva měsíce čtyřikrát antibiotika,“ přiblížila herečka v rozhovoru pro deník Právo.

Čtěte také: Jiří Dvořák je po rozchodu. O 27 let mladší slovenská herečka řekla, co je rozdělilo

V Martinu Trnavském našla toho pravého muže. Po desetileté známosti se tajně vzali. Manželský slib si vyměnili na zahradě rodinné vily Luďka Munzara a jeho ženy Jany Hlaváčové. Svatba proběhla v úzkém rodinném kruhu, za přítomnosti dvaceti hostů. Letos v manželství oslavili pět let a ve vztahu jim to stále klape. Barbora má vzor ve svých rodičích. „Moji rodiče se milovali úplně až do poslední chvíle, než tatínek odešel. Mám to štěstí, že jsem z úplné rodiny, z funkčního manželství. Martin taky, takže tady se to nějak potkalo,“ prozradila Munzarová. Dcera Anna Dvořáková se také věnuje herectví, jak se můžete přesvědčit v úvodním videu.

Bára Munzarová vzpomínala na tatínka, známého herce Luďka Munzara:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.