Celebrity

28. června 2023 11:05

Eliška Reiglová

Jiří Dvořák je po rozchodu. O 27 let mladší slovenská herečka řekla, co je rozdělilo

Během loňského ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se herec Jiří Dvořák (56) objevil po boku slovenské krásky Martiny Zábranské (28). Moderátorka a herečka nyní ovšem prozradila, že letos se spolu na této akci neobjeví – netvoří už totiž pár.

Na jednom z večírků v Karlových Varech v loňském roce to byly něžné dotyky, co prozradilo, že Jiří Dvořák a Martina Zábranská nejsou jen přátelé. Mezi partnery byl rozdíl 27 let, to ale jejich vztahu nevadilo. Letos se ovšem na festivalu jeden vedle druhého už neobjeví, protože se rozhodli jít oddělenými cestami.

Herci se poznali už před více než 10 lety, pár ale začali tvořit o mnoho později. Věkový rozdíl nebyl to, co jim ve vztahu překáželo. I přes rozchod zůstávají podle Zábranské dobrými přáteli, v plnohodnotném prožívání lásky jim totiž bránila vzdálenost.

„S Jirkou už netvoříme pár. Hlavním důvodem rozchodu byla vzdálenost, která nás oddělovala, a také hodně pracovních povinností, které nám neumožňovaly trávit spolu dostatek času,“ prozradila slovenská herečka a moderátorka deníku Nový čas.

Krušné začátky

Jako pár si Dvořák a jeho dnes již bývalá přítelkyně prošli i náročnými momenty. Kromě cestování stovky kilometrů daleko, aby se viděli, se museli zpočátku potýkat také s komentáři lidí, kteří jim vztah nepřáli. Problémem pro ně byl právě hlavně už zmiňovaný věkový rozdíl.

„Je mi jedno, kdo co říká. Podstatné je, jak to vnímáme my dva a moji blízcí, kteří ho mají rádi. Všichni si navzájem rozumíme. Namluví a napíše se toho dost, s tím stejně nic neudělám. Jsem šťastná,“ řekla Martina Zábranská krátce poté, co její vztah s českým hercem vyplaval na povrch.

Jiří Dvořák má dceru Annu, která se také věnuje herectví, byť ho měla od rodičů zakázané:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.