Celebrity

23. prosince 2023 10:35

Marie Makovská

Anna Dvořáková dlouho vnímala tátu jako čerta. Nyní čelí tomu, že ho balí třináctky

Anna Dvořáková v 7 pádech Honzy Dědka

Anna Dvořáková (21) je česká herečka ze slavné rodiny a kromě této oblasti je úspěšná také na sociálních sítích. Nebojí se zabrousit ani do soukromí a promluvit o rodině i o zákulisí svých videí, která sdílí na internetu.

Rodiči úspěšné herečky Anny Dvořákové, která se nově představila například v seriálu Eliška a Damián, jsou (dnes již rozvedení) herec Jiří Dvořák (56) a herečka Barbora Munzarová (51). Také Aniččin dědeček byl slavným hercem, nebyl to nikdo jiný než Luděk Munzar (†85). Právě na něj má Anička z doby svého dětství nejvíce vzpomínek.

„S dědou mám nejvíc vzpomínek na dětství. Mamka s taťkou byli často v divadle nebo točili. Děda mě naučil na párky a šunky, za to ho máma nesnášela. Nejedla jsem pak nic moc jiného než uzeniny. S dědou byla sranda a dodnes je to jeden z mých největších vlivů – morálně, lidsky, byl to velký člověk a měl na mě velký vliv. S babičkou a dědou to bylo super, strašná sranda. Děda si vymýšlel blbosti, chodili jsme na procházky a dělali blázniviny. S babičkou jsem dělala bramboráky,“ rozpovídala se Anna Dvořáková o svých prarodičích. Babičkou Anny Dvořákové je herečka Jana Hlaváčová (85).

Můj táta je čert!

„Často slýchávám, že jsem celý táta,“ neopomněla herečka zmínit také slavného tatínka, který je známý díky mnoha divadelním i filmovým rolím a proslul například jako čert Uriáš v pohádkové komedii Anděl Páně, kterou můžete vidět na prima+.

Čtěte také: 13 nejlepších pohádkových hlášek. Češi si umí dělat srandu ze všeho

„Dlouho jsem si myslela, že táta čert je. Udělala jsem ze sebe ve školce úplného magora. Říkala jsem, že je to fakt čert, že má rohy schované pod vlasy. Fakt jsem si to myslela a on toho využíval při výchově. Když jsem zlobila nebo jsem dělala problémy, táta vyhrožoval, že luskne jako Uriáš a vezme mě do pekla. Bohužel mi došlo až moc pozdě, že táta čert není. Asi až v šesté třídě. Všichni si ze mě dělali srandu,“ posteskla si s humorem Anička Honzovi Dědkovi.

„O Vánocích se mi zaplní sociální sítě edity z Anděla Páně, kde se až moc mladé slečny vyjadřují k mému tátovi. Snažím se to nečíst. Jsou tam věci typu: ‚Kolik mu je, ten je hot.‘ A já si říkám, nedělej to, je ti třináct a je to můj táta!“ postěžovala si Anička Dvořáková na protivné fanynky.

Do videí rodinu nenutím

„Rodiče ze začátku mým videím na TikToku vůbec nerozuměli, brali to jako můj koníček. Dneska mě mamka prosí, abych jí videa ukazovala, zajímá ji to a líbí se jí to,“ prozradila herečka v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Čtěte také: Jiří Dvořák je po rozchodu. O 27 let mladší slovenská herečka řekla, co je rozdělilo

„Do svých videí zapojuji celou rodinu. U nás je to někdy docela blázinec, takže si točím svá videa, už tam není element překvapení, smířili se s tím, že mám na sobě třeba knír nebo cokoliv jiného, už je to u mě norma,“ vysvětlila Anička Dvořáková, která do svých videí rodinu nenutí, většinou se prý nabídnou sami.

Podívejte se také, jak Anna Dvořáková popsala svou roli Eleonory v seriálu Eliška a Damián:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.