Celebrity

11. prosince 2023 05:59

Vanesa Havlíková

Bára Jánová promluvila o partnerovi a Vánocích. Vařím, ale cukroví nepeču, přiznala

Bára Jánová promluvila o partnerovi a Vánocích

Hvězda seriálu Slunečná Bára Jánová (34) je aktuálně v jednom kole. Kromě blížících se Vánoc má spoustu pracovních povinností, takže se už nemůže dočkat, až si přes svátky odpočine. Má už nakoupené dárky a napečené cukroví? Co plánuje v novém roce a jak se jí daří s partnerem Adamem? To vše prozradila v exkluzivním rozhovoru pro Prima Ženy.

S Bárou Jánovou jsme se potkali při slavnostním otevření zážitkové expozice v centru Prahy, kde se pod vedením zkušeného profesionála postavila za výčep a zkusila si načepovat vlastní pivo. Má tento typicky český nápoj herečka vůbec v oblibě?

„Ano, pivo mi chutná. Pivo přímo miluju, takže se potkáváme na správném místě. Dám si ho ráda k obědu, k večeři a někdy jen tak,“ prozradila s tím, že pivo je už součástí jejího života. V souvislosti se zlatavým mokem se jí vybaví také hodně vzpomínek.

Čtěte také: Jánová otevřeně o šikaně kvůli vzhledu. Body shaming složil i další pohledné celebrity

Založit rodinu s partnerem aktuálně neplánují

„Díky pivu jsem se vlastně seznámila v hospodě při jednom natáčení i se svým současným partnerem,“ uvedla. S partnerem, který pracuje pro známý pivovar a kromě toho je nadaný tanečník, toho mají hodně společného. „Pojí nás jak smysl pro humor, tak láska k pivu. Také ale láska k výletům, vzájemné poznávání sebe samých a světa. Těch společných koníčků kromě piva máme tedy opravdu mnoho,“ objasnila v rozhovoru pro redakci Prima Ženy.

Přečtěte si: Ivana Jirešová dodržuje neobvyklý jídelníček. Když nestíhám jíst, dám si pivo, říká

A co Bára s přítelem Adamem v nejbližší době plánují? „Momentálně do konce roku plánujeme hlavně Vánoce, ty jsou nejnáročnější. Máme dvě rodiny každý zvlášť, takže chystáme jak to všechno bude. Po Novém roce bychom rádi odjeli někam na dovolenou,“ řekla s tím, že miluje hory, ale ráda by se letěla ohřát někam do tepla. A jak jsou na tom s plány na založení rodiny? „Momentálně se o tom s partnerem nebavíme. Čas určitě je, ale těch věcí se teď děje tolik, že až to přijde, tak to bude,“ vysvětlila.

Vánoce Báry Jánové

Herečka se zmínila o tom, že Vánoce jsou u nich v rodině už na pořadu dne. Má ale vůbec Bára tyto svátky v oblibě? „Vánoce mám ráda a už se na ně moc těším. Dárky teda ještě nakoupené nemám, ale neprožívám to v nějakém stresu,“ přiblížila. Přestože se umí otáčet i v kuchyni, jediné, s čím si netyká, je pečení. „Cukroví ani nic jiného nepeču. Já ráda vařím, udělám kapra, kachnu, ale když peču, tak to u mě vypadá jako když vybouchne atomová bomba,“ přiznala.

A jak je na tom Jánová s novoročními předsevzetími? „Předsevzetí si dávám, ale dávám si je i během roku. Myslím si, že na ty nové začátky je čas pořád a člověk to nemusí nutně časovat na konec roku,“ shrnula pro Prima Ženy.

Kromě Vánoc je sympatická bruneta ale zaneprázdněná především pracovně. „Momentálně píšu knihu, která by měla vyjít příští rok v září. Natočila jsem také písničku s kapelou Fate Magazine, což pro mě byla hudební premiéra a překonala jsem tak velký strach ze zpěvu,“ objasnila s tím, že k písni natočili i videoklip, který zároveň režírovala.

Podívejte se na videoklip Báry Jánové, který se odehrává celý pod vodou:

Vedle herectví se tak Bára naplno pustila do autorské tvorby. „Herectví mě stále moc baví a bavit bude. Vždycky jsem ale nějak inklinovala k té autorské tvorbě a k organizaci vlastních projektů a na ty se aktuálně soustředím nejvíc. Chystám i vlastní podcast, takže těch věci, které budu vydávat příští rok je opravdu hodně,“ řekla na závěr.

O Vánocích exkluzivně promluvila také Lela Vémola:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.