Celebrity

30. listopadu 2023 17:30

redakce Prima Ženy

Hvězdu Slunečné Báru Jánovou okradli. Fanoušky prosí o pomoc skrz sociální sítě

Herečka Barbora Jánová (34) se prostřednictvím Facebooku obrací na své sledující s velkou prosbou. Přišla o svůj účet na sociální síti Instagram, byl jí odcizen. Jak nám prozradila, je z toho velmi špatná, jelikož šlo o důležitou součást jejího živobytí. Pomoci jí můžete i vy.

Báru Jánovou, kterou můžete znát například jako hvězdu seriálů Slunečná, Modrý kód nebo Ohnivý kuře, postihla velká nepříjemnost. Přišla o svůj účet na Instagramu, který pro ni představoval důležitý komunikační kanál. „Je to samozřejmě i zdroj mé obživy částečně, i budoucích prací. Nevím, kdy se mi to vrátí a je to prostě moje živobytí,“ popsala pro web Prima Ženy.

O kolik by zhruba přišla, kdyby se jí nepodařilo účet navrátit? „To neprozradím, ono se to i mění a každý to má jinak. Rozhodně je to citelné,“ uvedla. „Vybírám si ty spolupráce podle toho, co se mi líbí a je to podpora. A hlavně potřebují být v komunikaci s těmi lidmi, mám tam domluvené schůzky,“ dodala a poprosila nás, abychom předali zprávu dál. Kdokoliv, kdo má Instagram, jí totiž může pomoci účet navrátit. Je potřeba najít ho na sociální síti, kde je jako @barajanova, a v nastavení nahlásit, že byl napaden.

Pro Báru není její instagramový účet jen nějakým odkladištěm fotek a videí, ztráta je pro ni opravdu citelná a osobní. „Já si ten Instagram dělám ze srdce, je to pro mě důležitý. Dělám svoje projekty, autorskou tvorbu a přes něj s lidmi komunikuji,“ vysvětlila nám a už se smíchem dodala: „Já se teď můžu přihlásit jen na Instagram svého psa.“

Bára Jánová promluvila o partnerovi a o Vánocích:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Eva Decastelo sociální síť Slunečná Barbora Jánová Modrý kód Ohnivý kuře

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.