Celebrity

30. listopadu 2023 17:30

redakce Prima Ženy

Hvězdu Slunečné Báru Jánovou okradli. Fanoušky prosí o pomoc skrz sociální sítě

Herečka Barbora Jánová (34) se prostřednictvím Facebooku obrací na své sledující s velkou prosbou. Přišla o svůj účet na sociální síti Instagram, byl jí odcizen. Jak nám prozradila, je z toho velmi špatná, jelikož šlo o důležitou součást jejího živobytí. Pomoci jí můžete i vy.

Báru Jánovou, kterou můžete znát například jako hvězdu seriálů Slunečná, Modrý kód nebo Ohnivý kuře, postihla velká nepříjemnost. Přišla o svůj účet na Instagramu, který pro ni představoval důležitý komunikační kanál. „Je to samozřejmě i zdroj mé obživy částečně, i budoucích prací. Nevím, kdy se mi to vrátí a je to prostě moje živobytí,“ popsala pro web Prima Ženy.

O kolik by zhruba přišla, kdyby se jí nepodařilo účet navrátit? „To neprozradím, ono se to i mění a každý to má jinak. Rozhodně je to citelné,“ uvedla. „Vybírám si ty spolupráce podle toho, co se mi líbí a je to podpora. A hlavně potřebují být v komunikaci s těmi lidmi, mám tam domluvené schůzky,“ dodala a poprosila nás, abychom předali zprávu dál. Kdokoliv, kdo má Instagram, jí totiž může pomoci účet navrátit. Je potřeba najít ho na sociální síti, kde je jako @barajanova, a v nastavení nahlásit, že byl napaden.

Pro Báru není její instagramový účet jen nějakým odkladištěm fotek a videí, ztráta je pro ni opravdu citelná a osobní. „Já si ten Instagram dělám ze srdce, je to pro mě důležitý. Dělám svoje projekty, autorskou tvorbu a přes něj s lidmi komunikuji,“ vysvětlila nám a už se smíchem dodala: „Já se teď můžu přihlásit jen na Instagram svého psa.“

Bára Jánová promluvila o partnerovi a o Vánocích:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Eva Decastelo sociální síť Slunečná Barbora Jánová Modrý kód Ohnivý kuře

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.