Celebrity

4. prosince 2023 06:45

Vanesa Havlíková

Alice Bendová stráví Vánoce doma. Santa Claus mě nebere a ozdobená palma je kýč, tvrdí

Alice Bendová promluvila o Vánocích

Alice Bendová (50) je v poslední době pracovně velmi vytížená. Není tedy divu, že se těší, až si přes Vánoce odpočine. Všechny prázdniny a volné dny tráví společně s partnerem a dětmi na Kanárských ostrovech, kde si před časem koupila nemovitost. Kde prožije letošní svátky, jestli už má nakoupené dárky a jak je na tom s novoročními předsevzetími, prozradila redakci Prima Ženy v exkluzivním rozhovoru.

„Na Vánoce letos budeme doma. Milujeme Ježíška, takže to budou tradiční české Vánoce. Santa Claus lezoucí do okna mě nebere a ozdobená palma je kýčovitá,“ uvedla Alice Bendová s tím, že o svátcích dává před pobytem na Tenerife přednost domovu a společným chvílím s rodinou a pejsky.

Čtěte také: Alice Bendová promluvila o svatbě: Někdy se nám chce, ale jsou to tři dny v háji

Nový rok by Bendová ráda oslavila na Kanárech

Přestože si herečka nedovede představit, že by Vánoce netrávila s rodinou v Česku, oslavám Silvestra v zahraničí se nebrání. „Na Kanárech je krásný Nový rok, to je pro mě každoroční sen tam být. Většinou to ale nevyjde, tak uvidíme, jak to bude letos,“ objasnila redakci webu Prima Ženy.

A jak je na tom sympatická herečka s nakupováním dárků? „Dárek mám koupený jeden. Je pro ségru a je to velká Nutella. Sestra je čuně a v noci jí Nutellu, tak jsem pro ni koupila obrovské balení, aby si ji v noci užila,“ prozradila s úsměvem na tváři.

S cukrovím herečce pomáhá maminka

I když je Alice v období Vánoc pracovně jako většina kolegů z branže velmi vytížená, nemusí si dělat mnoho starostí s cukrovím. Má totiž někoho, kdo jí s ním pomůže a od koho prý chutná nejlépe. „Cukroví peču, ale mamka mi vždycky připraví těsta na perníčky, linecké a vanilkové rohlíčky. Já z nich pak napeču a cukroví vydávám za své,“ přiznala herečka s tím, že ji pak všichni chválí, přitom největší obdiv si zaslouží maminka.

Přečtěte si: Nejlepší recepty na tradiční české vánoční cukroví

A jak je na tom Alice Bendová s novoročními předsevzetími? „Dávám si předsevzetí každý týden. Od pondělka vždy hubnu. To mi nějak nevychází, tak hubnu vždycky od rána a vydržím to třeba do čtyř odpoledne. Takže letos se mi to ještě úplně nepodařilo, tak uvidím jestli po Novém roce. Že bych si ale dávala předsevzetí kvůli tomu, že je Nový rok, to ne,“ objasnila herečka a dodala, že si stravu aktuálně nehlídá a ani na cvičení nemá příliš času.

Podívejte se na rozhovor s Alicí Bendovou, ve kterém promluvila o přibývajících letech i svatbě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.