Celebrity

24. listopadu 2023 06:00

Vanesa Havlíková

Alice Bendová promluvila o svatbě: Někdy se nám chce, ale jsou to tři dny v háji

Alice Bendová promluvila o padesátce a svatbě

Přestože by to jen málokdo řekl, herečka Alice Bendová vstoupila do klubu padesátnic. Dvojnásobná maminka vypadá stále skvěle a postavu by jí mohly závidět i výrazně mladší ženy. Jak ona sama vnímá přibývající roky, jak se udržuje ve formě a jaké plány má do budoucna? Oblékne znovu svatební šaty? To a mnohem více prozradila redakci Prima Ženy v exkluzivním rozhovoru.

S Alicí Bendovou jsme se potkali při slavnostním otevření zážitkové expozice v centru Prahy, kde se pod vedením zkušeného profesionála postavila za výčep a zkusila si načepovat vlastní pivo. Má tento typicky český nápoj herečka vůbec v oblibě?

„Já mám pivo ráda, ale nejsem takový ten klasický pivař. Nejvíc jsem vypila tak dvě až tři deci piva. Pivaři by ze mě radost neměli, nejradši mám totiž dobrý kvalitní pivo, do kterého si naleju dobrou kvalitní sladkou limonádu,“ prozradila s tím, že její partner je vášnivým pivařem.

Čtěte také: Alice Bendová vychvaluje Pavla Novotného. Je skvělý politik, miluju ho, přiznává

Ve stravě se Bendová neomezuje

I když si Alice občas pivo dá, na její postavě to není rozhodně poznat. Jak se udržuje ve formě? „Aktuálně nijak. Hodně pracuju a není na to úplně čas. Ráda se chodím procházet, občas si ráda zaběhám, líbí se mi, když se do toho obuju a běhám aspoň třikrát až čtyřikrát týdně. Teď do toho ale zrovna obutá nejsem,“ přiznala redakci Prima Ženy.

Co se týče stravy, tak tu si herečka také příliš nehlídá. „Stravu bych si chtěla hlídat, i bych si to zasloužila, ale já tak strašně ráda jím. Třeba halušky s brynzou a k tomu to pivo, nebo uzeniny,“ libovala si.

Přibývající roky jí starosti nedělají

Málokdo by to řekl, ale začátkem listopadu Alice oslavila padesáté narozeniny. Proběhla velkolepá oslava? „Padesátiny jsem ještě nedooslavila. Slavila jsem je s jednou částí rodiny a bylo nás celkem  dvacet sedm, oslava proběhla doma. Nejsem typ člověka, který by měl rád nějaké pompézní oslavy, už vůbec ne ty za přítomnosti médií, to si vůbec nedovedu představit, že bych tak slavila narozeniny,“ objasnila s tím, že nejvíce si oslavu užije doma v přítomnosti rodiny a přátel.

Přečtěte si: Alice Bendová promluvila o natáčení milostných scén a svěřila se, s kým to bylo nejlepší

A dělají přibývající roky herečce nějaké starosti? „Padesátka mi žádné starosti nedělá. Nedělala mi je ani čtyřicítka a myslím si, že už mi vůbec nebude dělat starosti šedesátka. Já jsem po mojí mamce a když jsou nějaký vrásky a kila navíc, tak hold jsou a hlavu si s tím tedy rozhodně nedělám. Ten život je přece hezkej, já si ho umím užít, ráda jím, miluju děti, psy, domov a jestli mám někde větší zadek, tak ať,“ řekla s úsměvem.

Do svatby se stále nehrne

Bendová je šťastně zadaná a už nějakou dobu i zasnoubená. Změní se teď něco, když oslavila jubileum? „My jsme zasnoubení už přes dva roky, občas si řekneme, že už bychom ten vztah posunuli dál, že je už ten správný čas. Líbila by se nám svatba třeba venku, na tom Tenerife by to bylo hezký, ale když tam přiletíme, tak si zase říkáme, že je to zase škoda, jsou to přece jen tři dny v háji,“ objasnila na závěr, jak to mají s partnerem Michalem Topolem se svatbou.

„Ty všechny přípravy a šaty... no, nevím. Vždycky se nám chce, ale nikdy k tomu nenajdeme ten čas, a jelikož jsme spolu skoro třináct let, tak si říkám, že je to vlastně jedno,“ dodala.

Alice Bendová promluvila také o Vánocích:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.