Celebrity

22. listopadu 2023 06:00

David Laštovka

Alice Bendová vychvaluje Pavla Novotného. Je skvělý politik, miluju ho, přiznává

Alice Bendová promluvila o padesátce a svatbě

Herečka Alice Bendová, která začátkem listopadu oslavila 50. narozeniny, toho stíhá opravdu hodně. Nejenže točí seriály a filmy a věnuje se realitám, ale štěstí zkoušela dokonce i v komunální politice. Jak přiznala redakci webu Prima Ženy, jejím vzorem je kontroverzní starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný.

V loňských komunálních volbách herečka Alice Bendová kandidovala v obci Zbuzany, v níž žije, za ODS a NK Pro Zbuzany. Lidé ji svými hlasy vynesli až do zastupitelstva. V něm ale příliš dlouho nevydržela a na svůj post nakonec rezignovala.

„S velmi zajímavou skupinou lidí jsme si řekli, že by bylo dobré, kdyby se v naší obci řada věcí změnila, zrychlila a posunula. I s tím, co na první pohled vypadá zdánlivě kamenně, se podle mě dá pohnout. Bohužel výsledky voleb nedopadly podle mých představ. Byť mě lidé do zastupitelstva zvolili, za což jim děkuji, kandidáti, které jsem tam chtěla vidět, se tam bohužel nedostali. Z našeho sdružení jsme tam byli pouze dva. Neměla jsem tím pádem dostatečnou podporu, proto jsem na funkci zastupitelky rezignovala,“ prozradila Alice webu Prima Ženy.

Čím si Pavel Novotný získal její sympatie?

Jak přiznala, v komunální politice je pro ni velkou inspirací řeporyjský starosta Pavel Novotný, kterého kvůli jeho chování, vystupování a výrokům mnozí považují za kontroverzní osobu. „Miluju ho, je skvělý! Je radikál, ale strašně upřímný, vždycky jedná na rovinu. Dobře vím, že pro mnoho lidí je absolutně nepřijatelný, ale když ho člověk zná a vidí výsledky, které v Řeporyjích má, prostě ho bude volit znovu. Ať je Pavel, jaký je, pro Řeporyje opravdu strašně moc dělá. Je neuvěřitelné, co všechno se třeba událo v jejich škole. Ty změny jsou rychlé a jsou vidět. Pavla dvě bychom ve Zbuzanech potřebovali,“ prohlásila herečka.

Čtěte také: Markéta Pekarová Adamová zazářila na předávání vyznamenání. Ohromila účesem

Přestože má s politikou první krátkou, zatím jen komunální zkušenost, ta vrcholová ji neláká. „To rozhodně ne! Abych řekla pravdu, ani se k ní nechci vyjadřovat. Je toho hodně, co se mi nelíbí, ale zařekla jsem se, že nebudu nic hodnotit. Jedu si podle svého, snažím se žít spokojený život, nikomu neubližovat, smát se na lidi, veselit se a radovat se z toho, co je. Je mi smutno, jak je republika rozdělená. Když byly prezidentské volby, napsala jsem na svůj Instagram, že mám ráda všechny svoje sledující, ať volí pana Babiše, nebo pana Pavla. Je to každého věc a každý má právo na svůj názor. Nevím, proč lidé proti sobě jdou jako šílení,“ povzdechla si Alice.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.