Celebrity

1. listopadu 2023 06:00

David Laštovka

Alice Bendová se v lásce krutě spálila. Manžel se pokusil svést její mladší sestru

Alice Bendová má za sebou krušné chvíle

Alice Bendová, která slaví 50. narozeniny, dokazuje, že věk je pouze číslo. Už dlouhé roky vypadá pořád stejně, udržuje si štíhlou postavu a zachovává si mladistvý vzhled. Jak to má krásná herečka v životě s láskou?

Přestože herečka Alice Bendová patří mezi velmi atraktivní ženy, vdávala se až ve 31 letech. Jejím vyvoleným se stal hokejista Václav Benda. Tři roky po svatbě se jim narodil syn Václav, za další tři roky dcera Alice. Manželství však po deseti letech skončilo rozvodem.

Důvod? Zatímco hokejista tvrdil, že spouštěčem manželské krize měl být její milenec, Alice prohlásila, že tomu bylo přesně naopak. „Může za to jeho sexuální nezdrženlivost. Přesně takto to nazval jeden známý sexuolog, když jsem k němu Vaška dovedla. Řekl, že se s tím musím smířit, anebo se on musí léčit,“ popsala tehdy herečka v rozhovoru pro deník Blesk s tím, že její tehdejší muž to označil za nesmysly a výmysly a léčit se odmítal.

Životní lásku našla na vánočním večírku

Došlo to prý dokonce tak daleko, že se měl pokusit svést i její o pět let mladší sestru Andreu. „Návrh udělal i mé sestře. Nejdřív se mi to styděla říct. Svěřila se mi, až když jsem se rozhodla k rozvodu,“ prozradila Alice.

Čtěte také: Ze zpovědi Natálie Bagárové mrazí. Bála se, že ublíží sobě i sestřině Rumince

Štěstí v lásce se na ni ale přece jen nakonec usmálo, když se zamilovala do o 12 let mladšího Michala Topola. Jiskra mezi nimi přeskočila na vánočním večírku autobazaru, v němž Michal pracoval. Pro herečku bylo velmi důležité, že ho v dobrém přijaly její děti. Před dvěma lety se zasnoubili, ke svatbě však z důvodu jejich časovému zaneprázdnění zatím nedošlo.

Věkový rozdíl není překážkou

Ačkoliv věkový rozdíl mezi nimi není nejmenší, neřeší ho. „Často mám pocit, že i když jsem o nějaký ten rok starší, mám stejně mnohem víc energie než on. Ale to bude tím, že jsem ženská. Myslím, že mu vyhovuje, že už mám určité zkušenosti a že v některých věcech nejsem hysterická a neřeším nesmysly. Mně se na něm líbí, že je pro rodinu a že je klidný. A oceňuju jeho upřímnost a pravdomluvnost,“ přiblížila Alice Bendová, která před kamerou ztvárnila desítky filmových a seriálových rolí.

Mohlo by vás zajímat: Radka Třeštíková a nová láska? Vídá se s o 12 let mladším moderátorem

Mnoho lidí si ji dobře pamatuje například jako představitelku potvory Simony v seriálu Velmi křehké vztahy. „Tehdy se našlo pár jedinců, kteří na mě na ulici pokřikovali: ‚Simono, ty mrcho!‘ Jak jsem pak ale začala natáčet pořad Hádej, kdo jsem, negativní reakce úplně vymizely. Lidé asi zjistili, že nejsem tak úplně špatný člověk,“ prozradila s úsměvem redakci webu Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.