Celebrity

25. září 2023 12:50

Vanesa Havlíková

Michaela Salák oslavila narozeniny šestým porodem. Těhotenství muži oznámila mezi řečí

Hokejista Alexander Salák (36) s manželkou Michaelou (37) aktuálně prožívají krásné období. Jejich početná rodina se rozrostla o dalšího člena. O radostnou zprávu se podělili hrdí rodičové na sociálních sítích, kde sdíleli také první fotografie miminka.

Hokejový brankář Alexander Salák a jeho manželka Michaela nedávno oslavili 13. výročí svatby a jejich láska i po letech soužití jen vzkvétá. Aktuálně společně vychovávají pět potomků a nyní přibyl šestý.

„Včera 23. září v 18:05 se nám narodil naprosto překrásný dokonalý chlapeček. Milujeme tě, Marvínku, a slibujeme, že ti budeme těmi nejlepšími rodiči,“ podělila se Michaela Salák v neděli večer na sociálních sítích o radostnou novinku a přiložila hned několik fotografií s novorozeným synem.

V porodnici Michaela oslavila narozeniny

Pouhé dva dny před narozením malého syna oslavila manželka hokejisty v pražské porodnici v Podolí s rodinou 37. narozeniny. Již v předchozích rozhovorech prozradila, že se v těhotenství cítila skvěle a zdravotní problémy měla pouze v prvním trimestru – převažovala u ní únava a pocity na zvracení. Jelikož má influencerka již pět dětí, ani během těhotenství si příliš neodpočinula. Naštěstí jí je velkou oporou její manžel, na kterého se může vždy spolehnout.

Mohlo by vás zajímat: Manželka hokejisty Saláka čeká šesté dítě. Prozradila zajímavosti o početí a porodu

Právě hokejista Salák byl tím, kdo se dalšího potomka nemohl dočkat. „Byl šťastný, i když trochu zděšený. Šesté dítě jsme chtěli spíš do budoucna – a vyšlo nám to na první pokus. Ostatně jako všechny naše děti, tak jsme to mohli předpokládat,“ vysvětlila v rozhovoru pro web iDNES.cz.

„To, že jsem těhotná, jsem mu oznámila mezi řečí. Nic speciálního. Jsem pověrčivá. Kdysi jsem mu své těhotenství ‚darovala‘ a nakonec to nedopadlo. Takže ty další už byly ve stylu: ‚Hele, jdu si udělat test a uvidíme,‘“ dodala.

.

Sdílejte článek
Štítky miminko porod syn narozeniny hokejista Alexander Salák Michaela Saláková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.