Celebrity

5. května 2023 10:20

Eliška Reiglová

Šesté těhotenství chce prožít v klidu. Michaela Saláková odstraňuje špatnou energii

Hokejista Alexander Salák (36) s manželkou Michaelou (36) čekají šesté dítě. O radostnou novinu se maminka podělila koncem dubna na sociálních sítích, svůj profil ale nyní uzavřela. Kdo ji nesleduje, nemůže její příspěvky vidět, ale pochopitelně ani komentovat. Tímto krokem se dle vlastních slov rozhodla zastavit příval špatné energie.

Hokejový brankář Alexander Salák brzy oslaví s manželkou Michaelou již 13. výročí svatby a jejich láska i po letech soužití jen vzkvétá. Aktuálně společně vychovávají pět potomků a již brzy přibude i šestý, jehož očekávání nastávající šestinásobná maminka oznámila na sociálních sítích. Ty si ale od té doby stihla také uzavřít.

Čtěte také: Nebyl to bordel, ale striptýz. Hokejista Salák s ženou popřeli krizi po divokém večírku

Spolu s gratulacemi k šestému těhotenství totiž přišla i spousta negativních komentářů na konto manželů, a to od jim zcela neznámých lidí. Michaela Saláková proto učinila razantní krok a její příspěvky nyní mohou vidět a komentovat pouze lidé, kteří ji přímo sledují.

„Momentálně prožívám jedno z nejkrásnějších období, moje poslední těhotenství, čeká mě poslední porod, ty nejkrásnější první týdny. Stejně jako si k sobě fyzicky nepouštím lidi, kteří okolo sebe šíří špatnou energii a svoje trápení, vztek, blbé nálady si vybíjejí na druhých, tak tomu chci zabránit i ve své sociální bublině,“ vysvětlila těhotná Saláková na Instagramu své pohnutky.

Poslední těhotenství

Manželka hokejového brankáře o tomto těhotenství mluví jako o posledním. Zřejmě i proto se nechce zcela zbytečně vyčerpávat čtením negativních komentářů na konto sebe samotné či své rodiny. „Hodlám si tento čas užít v klidu a krásné energii, je to překrásné období plné lásky, a tak si ho i chci uchovat,“ dodala.

Michaela Saláková si tak může požehnaný stav užívat ve větší pohodě. Až se miminko narodí, doma bude na bratříčka nebo sestřičku už netrpělivě čekat pět dalších sourozenců. Manželé mají Fredericka (11), Sebastiana (9), Beatrice Annu (6), Charlotte Miu (7) a nejmladšího Huga (1,5), kteří už pro nejmladšího sourozence vybírají jméno.

Salákovi se těší na šestého potomka:

Sdílejte článek
Štítky Instagram energie těhotenství Alexander Salák Michaela Saláková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.