Nová láska na obzoru? Radka Třeštíková se vídá s o 12 let mladším moderátorem

Spisovatelka Radka Třeštíková je, zdá se, zase šťastná. Po rozchodu s fotografem Tomášem Třeštíkem se na veřejnosti až dosud neobjevovala s žádným novým partnerem. Nyní ale tráví stále více času po boku bývalého sportovního moderátora a finalisty soutěže Muž roku 2017 Markem Kafkou.

Radka Třeštíková (45) už podle všeho není sama. Spisovatelka na svém Instagramu v neděli zveřejnila video z auta, které řídí právě Marek Kafka (30). K nahrávce připojila romantickou píseň od italského zpěváka Erose Ramazzottiho, v níž se zpívá: „Stačí-li hezká písnička, aby pršela láska, mohla by se zpívat milionkrát.“

Mohlo by vás zajímat: Symbol svobody, nebo nevkus? Nahota Radky Třeštíkové lidi dělí na milovníky a hejtry

Po rozpadu manželství s fotografem Tomášem Třeštíkem tedy neskrývá fakt, že je opět šťastná. Tentokrát v náruči o 12 let mladšího muže, a jak je vidět, opět jen kvete. V polovině října spolu dvojice vyrazila do Barcelony, o čemž informoval web Expres.cz. Seznámili se údajně poté, co Marek učil její děti plavat. Mezi spisovatelkou a bývalým sportovním moderátorem CNN Prima NEWS zřejmě přeskočila jiskra a od té doby spolu tráví většinu volného času. Ani jeden se ale zatím ke vztahu oficiálně nevyjádřil.

Třeštíková je stále vdaná

Radka Třeštíková sice už se svým manželem pár netvoří, oficiálně jsou ale stále svoji. Ze vztahu mají dvě děti – syna a dceru. Tomáš Třeštík už však nějakou dobu žije s moderátorkou a herečkou Evou Decastelo (45).

Čtěte také: Třeštíková se pustila do Decastelo: Vedou proti mně válku. Nesmysl, hájí se herečka

Také Marek Kafka už jednou stál před oltářem. Za ženu si vzal Sylvii, vzhledem k tomu, že si oba dva své soukromí přísně střeží, ale není známo, zda jsou oficiálně rozvedení, či nikoliv.

Co prozradila spisovatelka Radka Třeštíková v oblíbené talkshow?

Sdílejte článek
Štítky láska vztahy partner Marek Kafka spisovatelka celebrity Radka Třeštíková Tomáš Třeštík

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.