Celebrity

27. června 2023 10:50

Marie Makovská

Symbol svobody, nebo nevkus? Nahota Radky Třeštíkové lidi dělí na milovníky a hejtry

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) se nikdy nebála jít s kůží na trh a z názorů ostatních si hlavu nedělá. Vždy když ukáže nahé křivky, rozdělí lidi na sociálních sítích na dva tábory. A mezi obdivovatele její nahoty rozhodně nepatří jen muži. Určitou část žen inspiruje svou svobodou a sebevědomím, jiné se obávají o její děti.

Radka Třeštíková čas od času odhalí své tělo na sociálních sítích, ale i ve vyzývavém outfitu na veřejné akci. Mnohým lidem se tak postupně stala trnem v oku a rádi si proti ní přisadí. Tito kritici často tvrdí, že mají obavu, jaký vzor spisovatelka dává svým dětem.

„Doufám, že to nefotí děti,“ napsala jedna ze sledujících k poslední fotce Radky Třeštíkové na jejím Instagramu, kde je spisovatelka zvěčněna zezadu jen v provázkových tangách. Radčiny obdivovatelky naopak chválí postavu, na které očividně maká, a považují úspěšnou spisovatelku za symbol ženské svobody.

Nový outfit do Varů?

Sociální sítě snesou mnohé, ovšem minulý rok Radka Třeštíková šokovala na zahajovacím večeru Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, kam dorazila oblečená v pidi topu a sukni, kterou někteří přirovnali k ubrusu. Protože do letošního ročníku festivalu zbývá už jen pár dnů, nabídla se při pohledu na fotku i otázka, jestli dává spisovatelka a mistryně provokací dohromady svůj nový outfit.

Zahajovací večer by se měl nést ve stylu black tie, tedy muži v oblecích a ženy ve slavnostních róbách, bývá ale spíš přehlídkou extravagance. Jak před rokem kometoval popularizátor společenské etikety Ladislav Špaček pro magazín Lifee.cz: „Holky tam jdou proto, aby se o nich druhý den psalo ve všech médiích. Musejí něčím zaujmout,“ řekl a dodal, že trend je takový a bude hůř.

Přečtěte si také: Móda z Karlových Varů. Přehled těch nejvíce šokujících outfitů z minulých let

Provokace a marketing

Z nenávistných komentářů si Radka Třeštíková, alespoň podle svých reakcí na ně, nic nedělá. A nutno říct, že jako marketing její fotky a komentáře fungují skvěle. Momentálně slaví úspěch s novou knihou a svými příspěvky stále dokazuje, že umí sledující podnítit k reakcím, ke kterým by stálo za to hodit do mikrovlnky pytlík popcornu a otevřít si láhev vína.

Co prozradila Radka Třeštíková v nedávném rozhovoru s Honzou Dědkem?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.