Celebrity

27. června 2023 10:50

Marie Makovská

Symbol svobody, nebo nevkus? Nahota Radky Třeštíkové lidi dělí na milovníky a hejtry

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) se nikdy nebála jít s kůží na trh a z názorů ostatních si hlavu nedělá. Vždy když ukáže nahé křivky, rozdělí lidi na sociálních sítích na dva tábory. A mezi obdivovatele její nahoty rozhodně nepatří jen muži. Určitou část žen inspiruje svou svobodou a sebevědomím, jiné se obávají o její děti.

Radka Třeštíková čas od času odhalí své tělo na sociálních sítích, ale i ve vyzývavém outfitu na veřejné akci. Mnohým lidem se tak postupně stala trnem v oku a rádi si proti ní přisadí. Tito kritici často tvrdí, že mají obavu, jaký vzor spisovatelka dává svým dětem.

„Doufám, že to nefotí děti,“ napsala jedna ze sledujících k poslední fotce Radky Třeštíkové na jejím Instagramu, kde je spisovatelka zvěčněna zezadu jen v provázkových tangách. Radčiny obdivovatelky naopak chválí postavu, na které očividně maká, a považují úspěšnou spisovatelku za symbol ženské svobody.

Nový outfit do Varů?

Sociální sítě snesou mnohé, ovšem minulý rok Radka Třeštíková šokovala na zahajovacím večeru Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, kam dorazila oblečená v pidi topu a sukni, kterou někteří přirovnali k ubrusu. Protože do letošního ročníku festivalu zbývá už jen pár dnů, nabídla se při pohledu na fotku i otázka, jestli dává spisovatelka a mistryně provokací dohromady svůj nový outfit.

Zahajovací večer by se měl nést ve stylu black tie, tedy muži v oblecích a ženy ve slavnostních róbách, bývá ale spíš přehlídkou extravagance. Jak před rokem kometoval popularizátor společenské etikety Ladislav Špaček pro magazín Lifee.cz: „Holky tam jdou proto, aby se o nich druhý den psalo ve všech médiích. Musejí něčím zaujmout,“ řekl a dodal, že trend je takový a bude hůř.

Přečtěte si také: Móda z Karlových Varů. Přehled těch nejvíce šokujících outfitů z minulých let

Provokace a marketing

Z nenávistných komentářů si Radka Třeštíková, alespoň podle svých reakcí na ně, nic nedělá. A nutno říct, že jako marketing její fotky a komentáře fungují skvěle. Momentálně slaví úspěch s novou knihou a svými příspěvky stále dokazuje, že umí sledující podnítit k reakcím, ke kterým by stálo za to hodit do mikrovlnky pytlík popcornu a otevřít si láhev vína.

Co prozradila Radka Třeštíková v nedávném rozhovoru s Honzou Dědkem?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.