Celebrity

30. října 2023 16:15

Vanesa Havlíková

Markéta Pekarová Adamová zazářila na předávání vyznamenání. Změna účesu jí prospěla

Prezident Petr Pavel (61) má za sebou první předávání státních vyznamenání. Slavnostního večera se zúčastnilo spoustu veřejně známých osobností. Velkolepou událost si nenechala ujít ani předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (39), která si dala s přípravami obzvláště záležet. Vynesla noblesní róbu ve smaragdově zelené barvě, změnila účes a celkový look se jí opravdu povedl.

Na předávání státních vyznamenání se jako každý rok sešlo velké množství pozvaných osobností. Při tak slavnostní události se počítá s tím, že pozvaní svým oděvem uctí takto významný okamžik. Letošní rok to byla vskutku hezká podívaná – i co se týče outfitů přítomných hostů.

„Nemám pocit, že by tam byl někdo, kdo nesplnil, co bylo na pozvánkách, tedy dark suit –⁠ tmavý oblek u pánů a u dam večerní šaty,“ okomentovala módu na předávání státních vyznamenání pro CNN Prima NEWS návrhářka Beáta Rajská.

Markéta Pekarová Adamová změnila účes

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová svým vzhledem všechny přítomné příjemně překvapila. Šéfka TOP 09 zvolila na předávání vyznamenání dlouhé upnuté šaty, které zvýraznily její křivky. Róba byla ve smaragdově zelené, která patří mezi trendy barvy roku 2023.

Večerní šaty velmi obepínaly její postavu, a jelikož si pod ně politička nevzala podprsenku, občas se jí zpod látky rýsovaly bradavky. Pod podobné modely je samozřejmě lepší prádlo nenosit, existují ale různé alternativy.

Róba byla kolem krku a dekoltu ozdobena zlatými a zelenými třpytivými prvky, které dohromady tvořily malé květiny. Outfit Pekarová Adamová doplnila o psaníčko a otevřenou elegantní obuv ve zlaté barvě, která k šatům ladila. Zaznamenáníhodný byl ale především její účes, zvlněné vlasy celý vzhled už jen podtrhly a Markétě opravdu tento styl prospěl.

Podívejte se na projev Petra Pavla na předávání státních vyznamenání:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.