Celebrity

29. října 2023 07:57

Anna Tejklová

Módní alarm z předávání vyznamenání na Hradě: České osobnosti mají styl

Petr Pavel na Vítkově převzal bojový prapor

Prezident Petr Pavel poprvé ve funkci uděloval státní vyznamenání při příležitosti státního svátku. Jak se akce vydařila a jak se na Hradě prezentovaly velké osobnosti? Módní alarm pro web Prima Ženy připravila návrhářka Anna Tejklová.

První dáma v červeném

Eva Pavlová od začátku svého působení v roli první dámy dbá na svůj vzhled a dobrou vizuální reprezentaci, což jí chválíme, a jde dobrým příkladem. Šaty s elegantním vrškem ve stylu peleríny byly dobrou volbou, ozdobila je decentní broží. Obzvláště pěkné je barevné sladění do české vlajky prezidentského páru dohromady.

Chemička Hana Dvořáková zářila v krásných barvách a ženském stylu

Vyznamenané chemičce Haně Dvořákové tleskám s výběrem krásných a poměrně odvážných barev, které ji velmi rozzářily a omladily, podtrhly ženskost a jemnost. I výběr lesklejšího typu látek paní Dvořákové sedí a sluší.

Dagmar Havlová potvrdila svůj módní talent

Paní Dagmar Havlová je podle mého názoru jednou z nejlépe oblékaných českých žen a opět svůj talent pro módu potvrdila. Temně fialová barva šatů spolu s černou kožešinou působí luxusně a vznešeně.

Psaníčko dobře vybrala matné a nepřezdobené. K objemné kožešině přes ramena správně zvolila výčes, rozpuštěné vlasy by zmohutňovaly. Krásný a vyladěný reprezentativní vzhled.

Magdalena Kožená byla elegantní

Operní pěvkyně Magdalena Kožená oblékla černou úzkou sukni a řasený saténový top s holými rameny. Přestože by tento typ lesklé látky, střih i barva většinu žen mimořádně zmohutnila, zde se kupodivu žádné škody nestaly, paní Magdaleně Kožené to sluší, barva topu jí i hezky ladí s vlasy. Celkově model působí elegantně a slavnostně. Takže proč ne.

Marta Kubišová v minimalismu

Marta Kubišová oblékla šik a nadčasový styl s výraznými módními brýlemi a pěkně střižené minimalistické sako. Ke stylu se hodí i moderní mikádo s ofinou.

Ida Kelarová v elegantním etnu

Zpěvačka Ida Kelarová zůstala věrná svému etno stylu, ale převedla ho do slavnostní podoby. Zdobená a vykládaná výšivka okolo výstřihu je působivá, černé šaty elegantní. Dobře zvládnutý model.

Reprezentativní prezident

Prezident Petr Pavel by se uplatnil i jako model. Jeho vzhled je reprezentativní po všech směrech, hezký detail je kravata s národními znaky lva.

KDO JE ANNA TEJKLOVÁ:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.